WebEx wordt al vele jaren gebruikt als oplossing voor het geven van online presentaties, samenwerken in documenten of bijvoorbeeld het demonstreren van software. Het is één van de meest gebruikte en geliefde applicaties binnen zowel kleinere organisaties als multinationals.

Cisco heeft echter niet stil gestaan en heeft op het nieuwe Spark platform WebEx geïntegreerd, zodat u nog meer mogelijkheden heeft. WebEx vult het “meetings” gedeelte in, Spark het werkruimte gedeelte. WebEx Spark: Een ijzersterke combinatie!

Voordelen WebEx Spark ten opzichte van het huidige WebEx:

  • WebEx Spark is volledig ontworpen rondom mobiel werken
  • Start een HD videocall vanuit een chat
  • Integratie met videosystemen voor uw vergaderkamer
  • Uitgebreide Chatmogelijkheden
  • Tot 200 deelnemers
  • Inbellen met de telefoon voor een vast, laag bedrag

Zoveel functionaliteit, dat zal wel een stuk duurder zijn? Nee: WebEx Spark is in de meeste gevallen goedkoper dan uw huidige WebEx Abonnement. U kunt al aan de slag vanaf € 30,00 per maand/per licentie.

For Conference helpt u graag met probleemloos overstappen van WebEx naar WebEx Spark.