Is het u al opgevallen? For Conference heeft een nieuwe website en huisstijl. De website is gebruiksvriendelijker en heeft een nieuw en fris design. Het oude logo is vervangen door een eigentijds beeld. Als u goed kijkt, ziet u twee beeldschermen, maar ook twee vergadertafels en twee spraakballonnen. Het logo heeft meerdere betekenissen. Het staat voor zakelijke communicatie, de flexibiliteit van onze oplossingen en de manier waarop wij professionals verbinden.

Heeft u een vraag of opmerking over de nieuwe website en huisstijl? Wij horen het graag!

Méér dan vergaderen

U kent ons als de specialist op het gebied van vergaderen op afstand en wellicht maakt u al gebruik van één of meerdere van onze oplossingen. Wij helpen organisaties efficiënt te communiceren en samen te werken, zowel online als in de vergaderkamer. For Conference gebruikt de nieuwste technologieën om te voorzien in uw huidige en toekomstige behoeften. Hierdoor kan informatie snel en effectief worden gedeeld, waardoor u efficiënter beslissingen neemt en met uw tijd omgaat. Ook bespaart u op reis- en verblijfkosten en wordt een betere balans tussen werk en privé mogelijk. Onze moderne technologie draagt bij aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.

Al meer dan 10 jaar verbinden wij professionals. Het afgelopen jaar hebben wij meer dan 100.000 virtuele meetings gefaciliteerd. Wilt u meer weten over onze dienstverlening? Hier kunt u online demo’s bekijken.

Bekijk online demo’s
Vrijblijvend kennismakingsgesprek