Thuis een werkplek inrichten?

Met onze thuiswerk kits werkt u thuis net zo efficiënt als op kantoor 

Bent u dit jaar ook meer, of zelfs volledig, thuis gaan werken en heeft u regelmatig video vergaderingen? Dan heeft u vast gemerkt dat goede apparatuur van belang is. U wilt uw thuis werkplek inrichten, zoals u dat op kantoor gewend bent. For Conference heeft een aantal thuiswerk kits beschikbaar, waarmee u direct aan de slag kunt. Wisselt u thuiswerken af met een dag op kantoor? Dit is geen probleem, want deze flexibele thuiswerkoplossingen zijn via Bluetooth of USB te koppelen en dus ook eenvoudig mee te nemen naar kantoor.

 

Thuis werkplek inrichten met onze thuiswerk kit

U kunt kiezen uit een standaard, geavanceerd of premium thuiswerk kit. Wilt u meer weten over social distancing op kantoor? Kijk dan ook eens op deze pagina

Thuiswerk kit Standaard:

Of u nu werkt met Zoom, Microsoft Teams, Webex of StarLeaf deze kit zorgt voor haarscherp beeld en perfect geluid. U bent altijd goed verstaanbaar en uw mede deelnemers hebben geen last van storende achtergrondgeluiden.

Thuiswerk kit geavanceerd:

Voor de geavanceerde werkplek hebben wij een USB oplossing beschikbaar die u kunt gebruiken in combinatie met iedere communicatie service zoals Microsoft Teams, Webex, Lifesize Cloud of Zoom.

Thuiswerk kit premium:

Voor deze executive kit hebben wij kozen voor een kwalitatief hoogwaardige USB speakerphone inclusief camera met haarscherp beeld. De speakerphone geeft u de mogelijkheid om uw handen vrij te houden en heeft een pick up voor een volledige directiekamer, met de camera heeft u haarscherp beeld.

Konftel OCC Hub

Wanneer u gebruik maakt van een scherm in de vergaderruimte en u wilt hier een USB unit op aansluiten dan gaat er een kabel van de camera naar uw laptop, een kabel van het scherm naar uw laptop en soms ook nog een USB kabel voor geluid naar uw laptop. Veel kabels, weinig gemak! De Konftel OCC Hub is hier de oplossing voor.

Met de OCC Hub ondersteunt Konftel zogezegd One Cable Connection. Een enkele USB-kabel is alles wat u nodig heeft om de camera, de speakerphone en het scherm van de kamer aan te sluiten om gebruik te maken van Microsoft Teams, StarLeaf, Lifesize of bijvoorbeeld zoom. Een klein kastje wat veel gemak brengt en voorkomt dat er veel kabels door de vergaderruimte lopen.

 

Thuis werkplek inrichten