Humly 

Humly is een Zweeds merk voor het verbeteren van werkplekervaring en maakt deel uit van de Certus Group, die sinds 2009 platformen voor werkplekervaring ontwikkelt. De oplossingen van Humly zijn schaalbaar en dragen bij aan productievere vergaderingen en interacties op de werkplek. Dit zorgt ervoor dat medewerkers een betere werkplek- en gebruikerservaring beleven. Ook kunnen zij efficiënter en productiever werken.

Humly heeft één van de meest vertrouwde en bewezen oplossingen in de industrie en wordt door meer dan 20% van de Fortune 500 bedrijven gebruikt. Internationale organisaties als Honeywell, Assa Abloy, Visma en Volvo maken al gebruik van HUMLY.

Terug naar kantoor & hybride werken

Hybride werken is de trend en medewerkers gaan steeds vaker weer naar kantoor. Hierdoor groeit de behoefte aan Smart Office oplossingen en het liefst allemaal in één dashboard. Wanneer je naar kantoor wilt, wil je natuurlijk graag weten of er een bureau of een vergaderruimte vrij is. Humly maakt dit mogelijk. Humly is een veilige, betrouwbare oplossingen en eenvoudig in gebruik. Medewerkers kunnen zelf werkplekken en vergaderruimtes boeken, zodat kantoren niet overbezet zijn en vergaderruimtes niet dubbel geboekt worden.

Oplossingen als Room Display, Room Reservations, Wayfinding en Desk booking zijn niet meer weg te denken in de toekomst van hybride werken. Ook maken zij een soepele terugkeer naar kantoor mogelijk.

Room Display, Room Reservations, Wayfinding en Desk booking

Lees hier meer over de oplossingen van Humly. Wij helpen je graag met een advies voor een passende oplossing.  Wanneer je vragen hebt, bel ons dan gerust op 036-7670290 of laat je gegevens hier achter en wij nemen contact met je op.