Online demo’s
Ontdek zelf waarom.

Zelf online kennismaken met (nieuwe) manieren van communiceren. Er gaat niets boven het zelf ervaren hoe een specifieke oplossing werkt en wat de mogelijkheden zijn. For Conference biedt een breed portfolio die we online of bij u op locatie kunnen demonstreren.

Vraag een demo aan

Webconferencing

Adobe Connect

Adobe Connect is geschikt voor online presentaties voor (grote) groepen en onderscheidt zich door de eenvoudige manier waarop deelnemers de virtuele omgeving kunnen betreden. Adobe Connect biedt uitgebreide mogelijkheden voor online samenwerking en webinars.

Integreer en optimaliseer uw online communicatie rondom uw events en maak gebruik van de registratiemodule en rapportagemogelijkheden.

Cisco Webex Teams

Cisco Webex Teams biedt een multifunctioneel platform voor continue teamsamenwerking met (video)meeting, (groeps)berichten, content delen en whiteboarden.

Cisco Webex Teams biedt compromisloze samenwerking ongeacht het device en de locatie. Vraag hier uw demo aan om zelf deze krachtige oplossing te ervaren.

Videoconferencing

StarLeaf

StarLeaf biedt professionele videoconferencing in de cloud met de mogelijkheid video hardware te combineren. De gebruikersvriendelijke interface biedt videoconferencing zonder dat kennis van IT of hardware nodig is. StarLeaf is schaalbaar geeft iedereen binnen uw organisatie een eigen account om één-op-één te kunnen videovergaderen.

BlueJeans

 is het meeting platform voor de moderne werkplek en biedt videocommunicatie met onbegrensde mogelijkheden. BlueJeans biedt oplossingen voor Meetings, Rooms en Events. Wij laten u graag vrijblijvend de mogelijkheden zien tijdens een online demo.

BlueJeans / Dolby

BlueJeans getting started

Lifesize

Polycom

Vraag een demo aan

Vragen?

Neem contact met ons op.

Wij zijn For Conference.
Wij helpen u graag!

For Conference is 24/7 beschikbaar voor vragen, support en advies. Als u het antwoord op uw vraag niet heeft gevonden, neem gerust contact met ons op. Zoekt u naar nieuwe manieren van communiceren, wilt u advies of heeft u een specifieke situatie, dan praten wij graag met u over de mogelijkheden.

CONTACT