Camera’s

Voor organisaties die gebruik maken van cloudoplossingen, en daarnaast een kwalitatief goede video- of webconferencing willen houden in combinatie met een laptop, bieden wij diverse oplossingen. Deze variëren van een aparte usb camera, eventueel in combinatie met een speakerphone, of complete all-in-one usb oplossingen. De oplossingen zijn eenvoudig te installeren en in te stellen, waardoor ze flexibel te gebruiken zijn in verschillende ruimtes en door verschillende gebruikers. Met een relatief beperkte investering heeft u de mogelijkheid om een kwalitatief goede meeting op te zetten.

Onze oplossingen werken uitstekend samen met Unified Communications oplossingen zoals Cisco Webex Teams, Skype for Business en Google Hangouts. Naast oplossingen voor de vergaderruimte bieden wij ook webcamoplossingen voor de individuele werkplek, welke een uitstekende HD videokwaliteit bieden.

Camera's For Conference
camera's logitech group For Conference

Logitech Group

De Logitech Group videoconferencing all-in-one oplossing kan in een handomdraai worden ingesteld en gebruikt. Videovergaderen wordt gemakkelijk dankzij plug-and-play USB-aansluitingen.

Gebruik de camera op de tafel of bevestig deze aan de muur met de meegeleverde hardware. Gesprekken zijn goed te horen binnen een straal van 6 meter rond de basis met de standaardapparatuur. U kunt het bereik uitbreiden tot 8,5 meter voor grotere ruimtes met optionele uitbreidingsmicrofoons.

VHD-V611U USB3.0
HD Video Conference Camera

Camera's For Conference

De VHD-V611U USB Video Camera is geschikt voor flexibel HD conferencing met een rijke video ervaring. Deze camera is voorzien van zowel USB 3.0 als HDMI. U kunt de camera eenvoudig via usb aansluiten op uw laptop. De PanTiltZoom (PTZ) functie biedt u een volledig en scherp overzicht van de volledige ruimte en aanwezigen. De VHD-V611U is geschikt voor gebruik in combinatie met diverse Unified Communications oplossingen.

Logitech®
HD Pro Webcam C920

Camera logitech c920 pro hd webcam refresh For Conference

Snellere, vloeiendere video in Full HD (1080p) die op meerdere computers werkt. Uw gesprekspartners kunnen u nu nog duidelijker en in meer detail zien dankzij HD 720p-videogesprekken. Geen tijd voor een gesprek? Stuur een 1080p-videoclip in Full HD. Of upload de clip. De Webcam beschikt over een Carl Zeiss-lens voor een adembenemende helderheid en details dankzij autofocus. De twee microfoons hebben een optimale positie voor natuurlijke stereo-audio. Bovendien profiteert u van snellere, vloeiendere HD-video-upload dankzij de H.264-videostandaard.

Voor meer informatie, advies of de mogelijkheden, neem contact met ons op.

Vragen?

Neem contact met ons op.

Wij zijn For Conference.
Wij helpen u graag!

For Conference is 24/7 beschikbaar voor vragen, support en advies. Als u het antwoord op uw vraag niet heeft gevonden, neem gerust contact met ons op. Zoekt u naar nieuwe manieren van communiceren, wilt u advies of heeft u een specifieke situatie, dan praten wij graag met u over de mogelijkheden.

CONTACT