Draadloos presenteren

Draadloos content delen op elke willekeurige locatie en met alle apparaten. For Conference biedt met o.a. de Polycom Pano en Barco ClickShare de oplossing zonder een wirwar van draden in uw vergaderruimtes. Deze oplossingen zijn eenvoudig te verbinden met iedere monitor en stellen de gebruiker in staat om snel verbinding te maken met laptop of smartphone. Een presentatie of ander willekeurig bestand laten zien, is in een handomdraai geregeld, of de documenten nu lokaal of in de cloud zijn opgeslagen. De draadloze contentoplossingen dragen bij aan efficiënt vergaderen en teamsamenwerking.

Hardware Draadloos Content delen For Conference

Polycom Pano,
Draadloos Content delen

De Polycom Pano is de oplossing om op een eenvoudige manier content te delen. Vanaf het moment dat u de kamer binnenkomt, nodigt Pano u uit om verbinding te maken vanaf uw mobiel, laptop of tablet. U heeft geen speciale apps of kabels nodig, wat content delen erg eenvoudig maakt.

U kunt de Pano gemakkelijk verbinden met iedere monitor en vervolgens met maximaal vier gelijktijdige streams in high-definition content delen.  Eenvoudige installatie, in slechts enkele minuten, kan elke ruimte omzetten in een krachtige samenwerkingsomgeving.

Barco ClickShare
Draadloze Presentatie Oplossing

Barco ClickShare Draadloze Presentatie Oplossing For Conference

Clickshare is Barco’s antwoord op zeer herkenbare problemen die miljoenen mensen wereldwijd ervaren in vergaderruimtes. Deze innovatieve oplossing verhelpt het gedoe met het aansluiten van uw laptop of tablet op de aanwezige audiovisuele apparatuur en stelt u in staat om binnen 10 seconden na binnenkomst de inhoud op uw laptop of andere devices draadloos te delen met andere deelnemers.

Met andere woorden: wanneer u een vergaderruimte binnengaat en een Clickshare-set op tafel ziet staan, hoeft u zich enkel nog maar te concentreren op de vergadering en niet op de techniek.

De Barco Clickshare is ook leverbaar als basis-unit en buttons om twee schermen te delen. Sluit een button aan via USB, druk op de knop en uw presentatie kan beginnen.

Vragen?

Neem contact met ons op.

Wij zijn For Conference.
Wij helpen u graag!

For Conference is 24/7 beschikbaar voor vragen, support en advies. Als u het antwoord op uw vraag niet heeft gevonden, neem gerust contact met ons op. Zoekt u naar nieuwe manieren van communiceren, wilt u advies of heeft u een specifieke situatie, dan praten wij graag met u over de mogelijkheden.

CONTACT