Hardware Touchscreens For Conference

Touchscreen

Steeds meer bedrijven en organisaties maken gebruik van grootformaat touchdisplays en interactieve touchoplossingen. Touchscreens hebben vele voordelen, zo heeft u dus geen muis of toetsenbord meer nodig maar kunt u het touchscreen bedienen met een stylus of uw vingers. Het beeld is veel scherper dan andere oplossingen en door multitouch kunnen meerdere mensen tegelijkertijd op het scherm werken. Software maakt het mogelijk om hetgeen wat u heeft geschreven direct te bewerken, op te slaan of te versturen. Touchscreens zijn interactief en stimuleren kennisverrijking.

Ten opzichte van beamers hebben touchscreens grote voordelen. Zo heeft u met een touchscreen geen last van afstellingsproblemen, zonlicht, warmte en geluid zoals bij een beamer en hoeft u ook geen lampen te verwisselen. Het gebruiksgemak van touchscreens is zeer groot.

CTOUCH

CTOUCH Leddura For Conference

For Conference levert de oplossingen van CTOUCH dat door continue innovatie zijn leiderschap in de markt bewijst. Wij bieden een breed scala grootformaat touchdisplays en leveren oplossingen voor diverse kanalen, zoals B2B, onderwijs en retail. CTOUCH biedt u een innovatieve ervaring op het gebied van touchscreens. Met de ingebouwde artive IRO technologie heeft CTOUCH de snelste en meest accurate schermen. Full HD en 4K zorgen voor een uitstekende beeldkwaliteit. U navigeert eenvoudig met 1 of 2 vingers door uw content.

Cisco Webex Board

Cisco Webex Board For Conference

Cisco Webex Board is een alles-in-één apparaat, welke voorziet in alles wat u nodig heeft voor optimale interactieve teamsamenwerking in fysieke vergaderruimtes. U kunt het Webex Board gebruiken voor draadloos presenteren, voor whiteboarding en video- en of audioconferenties, alles wat u nodig heeft voor teamsamenwerking binnen handbereik. is voorzien van een touchscreen en is een drie-in-een samenwerkingsapparaat dat draadloos presenteren, digitale white-boarding en videoconferenties combineert en fysieke en virtuele vergaderruimten verbindt voor een continue workflow.

Vragen?

Neem contact met ons op.

Wij zijn For Conference.
Wij helpen u graag!

For Conference is 24/7 beschikbaar voor vragen, support en advies. Als u het antwoord op uw vraag niet heeft gevonden, neem gerust contact met ons op. Zoekt u naar nieuwe manieren van communiceren, wilt u advies of heeft u een specifieke situatie, dan praten wij graag met u over de mogelijkheden.

CONTACT