Hardware

Hardware For Conference Meer dan vergaderen

Naast de oplossingen en diensten voor communiceren en vergaderen op afstand levert For Conference ook (ondersteunende) hardware.

De behoefte aan oplossingen die bijdragen aan efficiënt vergaderen en de teamsamenwerking versterken neemt toe. For Conference biedt oplossingen die vergader- en overlegstructuren, zowel intern als extern, met collega’s, relaties en partners, vereenvoudigen. Transformeer uw vergaderruimte in een handomdraai in een meeting ruimte met kwalitatief goede video- en webconferencing, efficiënt vergaderen en teamsamenwerking.

Onze hardware oplossingen werken uitstekend samen met onze cloudoplossingen, maar ook met Unified Communications oplossingen zoals Skype for Business en Google Hangouts. Met een relatief lage investering heeft u de mogelijkheid om kwalitatief goede meetings met video- en webconferencing op te zetten.

Vragen?

Neem contact met ons op.

Wij zijn For Conference.
Wij helpen u graag!

For Conference is 24/7 beschikbaar voor vragen, support en advies. Als u het antwoord op uw vraag niet heeft gevonden, neem gerust contact met ons op. Zoekt u naar nieuwe manieren van communiceren, wilt u advies of heeft u een specifieke situatie, dan praten wij graag met u over de mogelijkheden.

CONTACT