GoBright: controleer de beschikbaarheid van uw (vergader)ruimte in één oogopslag.

GoBright creëert beschikbaarheid en ondersteunt medewerkers met drie beschikbare concepten: Meet, Work en Visit Management.

GoBright Meet

GoBright helpt u om uw vergaderruimtes zo effectief mogelijk te gebruiken. U ziet direct welke ruimtes nog beschikbaar zijn en u kunt binnen enkele seconden een ruimte reserveren.

GoBright Room Booking is een cloud oplossing. De overzichtelijke en gebruiksvriendelijke online portal laat in één oogopslag alle functies voor Room Booking zien. Zo heeft u een overzicht welke ruimtes op welke tijden (nog) beschikbaar zijn en heeft tegelijkertijd de mogelijkheid om een ruimte te reserveren. Het zoeken naar een ruimte, onnodig niet bezette ruimtes, dubbele reserveringen of het onderbreken van vergaderingen horen tot het verleden.

Brochure aanvraag

U kunt uw GoBright Room Booking systeem uitbreiden met:

  • GoBright Bewegwijzering: in één overzicht de actuele bezetting van alle (vergader)kamers, maar ook de route waar de kamers zich in het pand bevinden.
  • GoBright Room Detection: een slimme sensor legt alle bewegingen in de ruimtes vast en geen beweging annuleert direct de reservering voor de betreffende ruimte. Onbezette gereserveerde kamers behoren tot het verleden.
  • Catering en Services: in hetzelfde portaal als Room Booking kunt u aanvullende services als eten, drinken en bijvoorbeeld AV apparatuur opnemen. Deze aanvullende services kunnen bij het reserveren van de ruimte gelijk geselecteerd worden.
Meer informatie

Vragen?

Neem contact met ons op.

Wij zijn For Conference.
Wij helpen u graag!

For Conference is 24/7 beschikbaar voor vragen, support en advies. Als u het antwoord op uw vraag niet heeft gevonden, neem gerust contact met ons op. Zoekt u naar nieuwe manieren van communiceren, wilt u advies of heeft u een specifieke situatie, dan praten wij graag met u over de mogelijkheden.

CONTACT