Room Display, Roombooking, Wayfinding & Desk booking

Brochure aanvraag
Meer informatie
Contact met een specialist

Kennis maken met Humly, oplossingen voor Roombooking, Wayfinding en Desk booking, en dat alles binnen één control panel?

Humly

Humly optimaliseert werkplekken en kantoren met oplossingen als Room Booking, Wayfinding en deskbooking, allemaal binnen één dashboard; het Humly Control Panel. Humly biedt organisaties schaalbare technologie voor productievere vergaderingen en interacties op de werkplek. Dit zorgt ervoor dat medewerkers een betere werkplek- en gebruikerservaring beleven en efficiënter en productiever kunnen werken.

Roombooking

Een tijdloze oplossing voor het reserveren van vergaderruimtes, inclusief Room Display met een iconisch ontwerp wat in elk modern kantoor goed past.

Humly Room Display

De Humly Room Display is de perfecte interactieve display voor vergaderzalen en samenwerkingsruimtes. Op het display is duidelijk te zien wie de ruimte heeft geboekt en voor welke tijdsduur. Het helpt medewerkers de ruimte te vinden die zij gereserveerd hebben, of laat zien of de (vergader)ruimte op dat moment beschikbaar is. Het gebruik van Humly Room Display voorkomt het verstoren van lopende vergaderingen en maakt het reserveren van een vergaderruimte eenvoudig.

Specificaties:

 • 8” capacitieve touch met anti-vingerafdruk behandeling
 • Power over Ethernet (PoE) of AC/DC voedingsadapter
 • Montage mogelijkheden voor standard- en glazen wanden
 • Gebruikersinterface in 23 talen
 • Open API voor integratie met derden
 • Real-time monitoring en statistieken
 • Beheer op afstand, met ondersteuning voor meerdere locaties

Humly Room Display is schaalbaar. Beheer en monitor de Room Displays op afstand.

Humly heeft een open API en integreert gemakkelijk met bestaande systemen.

Humly werkt proactief aan beveiliging en laat regelmatig penetratietesten uitvoeren.

Humly Room Dislplay is winnaar van de Red Dot Design Award 2021.

Humly Reservations

In Humly Reservations boek je een ruimte en heb je een volledig overzicht van alle ruimtes en de boekingsstatus. Voor een optimale gebruikerservaring zie je in Humly Reservations niet alleen of en welke ruimtes er beschikbaar zijn, maar kun je ook zien welke voorzieningen en/of technologieën (videocamera, airco enz.) een ruimte heeft en voor hoeveel personen deze geschikt is. Naast interne gebruikers kunt u ook gastgebruikers met een ander domein toevoegen, die vervolgens zelfstandig ook een ruimte kunnen reserveren.

Integratie met MS Teams

Externe gebruikers kunnen niet zomaar via bijvoorbeeld Office 365 een vergaderruimte boeken als zij een ander e-maildomein hebben. Met Humly Reservations kun je gasten uit andere e-maildomeinen/bedrijven uitnodigen om vergaderruimtes, co-working spaces, parkeerplaatsen enz. te delen met mensen buiten het hoofddomein van jouw organisaties. Humly Reservations integreert met o.a. Office 365. Dit betekent dat je gasten uit andere e-maildomeinen, bedrijven of netwerken kunt uitnodigen om vergaderzalen, co-working spaces, parkeerplaatsen en andere middelen te delen met mensen buiten het hoofddomein van uw bedrijf.

Humly Wayfinding

Humly Wayfinding combineert eenvoud met efficiency en is geschikt voor elk type organisatie. Wayfinding is een freemium oplossing en wordt gratis meegeleverd met Humly Reservations. Van kleine kantoren op één verdieping tot multinationals met meerdere gebouwen en verdiepingen. Humly Wayfinding begeleid medewerkers en bezoekers op een efficiënte en intuïtieve manier naar de verschillende ruimtes in een gebouw. Op een logische wijze wordt op een scherm weergegeven waar de ruimtes zich bevinden, op welke verdieping en in  welke richting, zodat gebruikers de weg makkelijk kunnen vinden.

Alle meetings worden in een chronologisch overzicht weergegeven: bovenaan de lopende meeting met daaronder de vergadering die binnenkort start en vervolgens de meetings later die dag. Humly Wayfinding is een cloud oplossing en eenvoudig in te stellen via de Humly Control Panel, waar ook de vergaderruimtes geboekt worden. Humly Wayfinding kan op elk scherm met een webbrowser worden weergegeven.

De volgende informatie kan met Humly Wayfinding getoond worden:

 • Onderwerp en organisator van de vergadering
 • Naam van de vergaderruimte
 • Gebouw, verdieping en richting
 • Bedrijfslogo en bijvoorbeeld een welkomstboodschap