Advies voor het inrichten van jouw vergaderruimte

De coronacrisis heeft werksituaties enorm veranderd. Waar thuis- en op afstand (samen)werken voor corona meer uitzondering dan regel was, werkt Nederland nu massaal thuis. De thuiswerkplek is vaak al goed ingericht met een laptop en één van de communicatie platformen als MS Teams, Zoom, Google Meet, BlueJeans, Webex of StarLeaf.

Terug naar kantoor

Het is nog niet duidelijk wanneer, maar de dag dat wij (gedeeltelijk) weer naar kantoor gaan, gaat komen. Medewerkers zijn gewend aan thuiswerken én belangrijk, het werkt. Communicatie platformen als BlueJeans, MS Teams, StarLeaf, Webex en Zoom dragen bij aan efficiënt samenwerken en bieden de flexibiliteit om locatie onafhankelijk te kunnen werken. Toch kijken veel mensen reikhalzend uit om ook af en toe naar kantoor te kunnen gaan en een goede balans te vinden tussen thuis- en op kantoor werken. Het is dan ook belangrijk dat, zowel op afstand als op kantoor, wordt samengewerkt en iedereen met elkaar verbonden is. De thuis- en kantoorwerkplek zijn hier wel op afgestemd: een laptop, internet en headset zijn voldoende. De communicatie platformen werken via internet, in de cloud. Een belangrijke vraag is of  vergaderruimtes voldoen om dezelfde mogelijkheden bieden voor flexibel samenwerken aan zowel medewerkers als externe deelnemers.

Hybride vergaderoplossingen

Hybride werken, het samenwerken op kantoor en op afstand, vraagt ook om hybride oplossingen. Vergaderoplossingen waarbij je kunt inloggen met bijvoorbeeld je eigen MS Teams of Zoom account of via USB je laptop aansluiten. Maak het voor iedereen, werknemers en bezoekers, zo eenvoudig mogelijk, om in een vergaderruimte, een (video-)vergadering te starten of een presentatie te starten op het scherm.

Online of persoonlijk advies

Wij helpen je graag met een advies voor een passende oplossing. Vul het formulier “online advies voor de vergaderruimte” in en wij mailen vrijblijvend een advies op maat voor jouw hybride vergaderoplossing. Wil je liever persoonlijk contact? Vul dan jouw gegevens in en wij nemen contact met je op.

Liever een persoonlijk advies

Online advies voor de vergaderkamer

  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpg, png, Max. bestandsgrootte: 10 MB.