Microsoft Teams 

Microsoft Teams is een onderdeel van Microsoft Office 365. Met Teams heeft u de mogelijkheid om plaats onafhankelijk te werken. Het is een complete oplossing  voor het samenwerken in documenten, chat, videoconferencing en werken met uw favoriete apps. Microsoft Teams vervangt Microsoft Skype for Business. Alle nieuwe Microsoft office gebruikers krijgen al Teams in plaats van Skype for business en vanaf 2021 zal Microsoft Skype for Business niet langer ondersteunen.

Veel organisaties die gebruik maken van Teams willen dit ook gebruiken in hun vergaderruimtes. Het is dan niet ideaal om met zijn vieren achter een laptop en camera te zitten. For Conference adviseert en levert hier de oplossingen voor, zodat u over een professionele (vergader)oplossing beschikt in de vergaderruimte. O.a. de volgende vragen komen hierbij aan de orde:

  • Wilt u naast Teams ook gebruik maken van andere services zoals Cisco Webex, Zoom of een andere oplossing?
  • Wilt u een Bring Your Own Device (BYOD) oplossing waarbij de gebruiker bv een eigen laptop meeneemt of een stand-alone oplossing?
  • Wat is de grootte van uw vergaderruimte en hoeveel mensen zullen er maximaal deelnemen aan een meeting?
  • Heeft u (nog) andere wensen, zoals draadloos content delen, Touchscreen of room booking oplossingen?

Met een vergadersysteem (room-systeem) optimaliseert u het gebruik van oplossingen als Teams en Zoom in uw vergaderruimtes. Er zijn verschillende fabrikanten die room systemen leveren. Poly en Yealink leveren room systemen die gecertificeerd zijn voor specifiek gebruik met Microsoft Teams en Zoom.

Microsoft Teams Room oplossingen:

Poly For Conference Meer dan vergaderen
Yealink For Conference Meer dan vergaderen

Vragen?

Neem contact met ons op.

Wij zijn For Conference.
Wij helpen u graag!

For Conference is 24/7 beschikbaar voor vragen, support en advies. Als u het antwoord op uw vraag niet heeft gevonden, neem gerust contact met ons op. Zoekt u naar nieuwe manieren van communiceren, wilt u advies of heeft u een specifieke situatie, dan praten wij graag met u over de mogelijkheden.

CONTACT