Microsoft Teams 

Microsoft Teams is een onderdeel van Microsoft Office 365. Met Teams heeft u de mogelijkheid om plaats onafhankelijk te werken. Het is een complete oplossing  voor het samenwerken in documenten, chat, videoconferencing en werken met uw favoriete apps. Microsoft Teams vervangt Microsoft Skype for Business. Alle nieuwe Microsoft office gebruikers krijgen al Teams in plaats van Skype for business en vanaf 2021 zal Microsoft Skype for Business niet langer ondersteunen.

Veel organisaties die gebruik maken van Teams willen dit ook gebruiken in hun vergaderruimtes. Het is dan niet ideaal om met zijn vieren achter een laptop en camera te zitten. For Conference adviseert en levert hier de oplossingen voor, zodat u over een professionele (vergader)oplossing beschikt in de vergaderruimte. O.a. de volgende vragen komen hierbij aan de orde:

  • Wilt u naast Teams ook gebruik maken van andere services zoals Cisco Webex, Zoom of een andere oplossing?
  • Heeft u momenteel al videosystemen in de vergaderruimte en wilt u deze blijven gebruiken?
  • Wilt u een Bring Your Own Device (BYOD) oplossing waarbij de gebruiker bv een eigen laptop meeneemt of een stand-alone oplossing?
  • Wat is de grootte van uw vergaderruimte en hoeveel mensen zullen er maximaal deelnemen aan een meeting?
  • Heeft u (nog) andere wensen, zoals draadloos content delen, Touchscreen of room booking oplossingen?

Microsoft Teams oplossingen:

Bluejeans For Conference Meer dan vergaderen

BlueJeans Microsoft Teams Gateway

Steeds meer organisaties maken gebruik van Microsoft Teams om met elkaar te communiceren. Via laptop of mobiel is dat geen enkel probleem. Wanneer men echter in de vergaderruimte gebruik wil maken van Microsoft Teams, dan zijn er een aantal uitdagingen. Gebruik van de webcam in de laptop is geen optie. For Conference heeft diverse oplossingen die u dan kunt gebruiken en wij adviseren u daar graag over.

Heeft u al systemen staan van bijvoorbeeld Poly, Cisco of Lifesize dan is integratie met Microsoft Teams een opgave. De BlueJeans Gateway is een door Microsoft gecertificeerde cloudvideo-oplossing en de eenvoudigste manier om de kracht van Teams-videovergaderingen naar uw vergaderruimtes te brengen.

De pure SaaS-oplossing van BlueJeans werkt samen met bestaande room systeem configuraties waardoor uw bestaande hardware-investeringen optimaal worden benut. Voor de gebruikers wordt het leven een stuk makkelijker gemaakt. Bij het plannen van een vergadering kan men een systeem als deelnemer toevoegen. Met een druk op de knop kan men deelnemen aan de Teams meeting. BlueJeans Gateway proberen, neem contact met ons op.

Contact
Poly For Conference Meer dan vergaderen

Poly RealConnect voor Microsoft Teams

Op dit moment zijn er wereldwijd 3 leveranciers gecertificeerd door Microsoft om een Gateway te verzorgen tussen videoconferencing systemen en Microsoft Teams. Maakt u bijvoorbeeld gebruik van Cisco, Lifesize of bijvoorbeeld Poly systemen in uw vergaderruimte, dan kunnen deze gekoppeld worden met Microsoft Teams.

Poly Real Connect maakt het mogelijk om een videosysteem in de vergaderruimte toe te voegen aan uw Microsoft Teams meeting. Voor gebruikers maakt dit deelname aan een vergadering via een videoconferencing systeem wel heel eenvoudig. Men loopt de ruimte binnen en kan met één druk op de knop aan de Teams-meeting deelnemen.

Geen gepruts met kabels en aansluitingen: men maakt gebruik van hoge kwaliteit videosystemen met het beste beeld en geluid. Tot Juni 2020 is Poly RealConnect gratis bij de aanschaf van een Poly videosysteem.

Contact

Vragen?

Neem contact met ons op.

Wij zijn For Conference.
Wij helpen u graag!

For Conference is 24/7 beschikbaar voor vragen, support en advies. Als u het antwoord op uw vraag niet heeft gevonden, neem gerust contact met ons op. Zoekt u naar nieuwe manieren van communiceren, wilt u advies of heeft u een specifieke situatie, dan praten wij graag met u over de mogelijkheden.

CONTACT