Oplossingen For Conference Meer dan vergaderen

For Conference – We move business, not people

Op vragen over communicatie op afstand, de mogelijkheden en oplossingen, adviseert en biedt For Conference nieuwe manieren van communiceren. Niet als vervanging, maar als aanvulling op bestaande communicatiemogelijkheden om efficiënter en effectiever met onze tijd om te gaan. Bovendien wordt een directe kostenbesparing gerealiseerd op reis- en verblijfkosten.

Ook wordt een betere balans tussen werk en privé mogelijk dankzij technologie en wordt op een concrete en tastbare manier een bijdrage geleverd aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.

For Conference is de specialist voor advies en oplossingen op het gebied van virtueel vergaderen. Met meer dan 10 jaar ervaring en duizenden tevreden gebruikers leveren wij professionele (schaalbare) oplossingen voor telefonisch vergaderen, web- en video conferencing voor multinationals, midden- en kleinbedrijf en zelfstandige ondernemers.

Partners

For Conference is gecertificeerd partner van diverse grote leveranciers als

  • BlueJeans;

  • Polycom;

  • Lifesize;

  • StarLeaf;

  • Webex;

  • Adobe.

Oplossingen Partners For Conference Meer dan vergaderen

Vragen?

Neem contact met ons op.

Wij zijn For Conference.
Wij helpen u graag!

For Conference is 24/7 beschikbaar voor vragen, support en advies. Als u het antwoord op uw vraag niet heeft gevonden, neem gerust contact met ons op. Zoekt u naar nieuwe manieren van communiceren, wilt u advies of heeft u een specifieke situatie, dan praten wij graag met u over de mogelijkheden.

CONTACT