Event call

Host zonder zorgen een event met 30, 300 of 3000 deelnemers.

event services For Conference
  • Event Specialisten van For Conference staan voor u klaar;
  • Combineer een conference call met een webcast;
  • Professioneel opgezet en begeleid;
  • Nationaal en internationaal beschikbaar;

Wij kunnen uw event call op diverse mogelijkheden faciliteren. Wilt u een event opzetten met 20, 200 of 2000 deelnemers, wij regelen het voor u. Deelnemers kunnen zelf inbellen of kunnen door operators gebeld worden. Wilt u weten hoeveel deelnemers u heeft en weten wie dat zijn, dan kunt u voor uw event gebruik maken van de registratie module, waarbij de deelnemers zichzelf registreren voor uw event. U weet zo wie zich heeft aangemeld, maar ook wie er daadwerkelijk heeft deelgenomen.

Tijdens de call zijn er diverse functionaliteiten beschikbaar, ondersteund door onze operator. Zo heeft u de mogelijkheid om tijdens uw event een Q&A sessie te houden onder de deelnemers. Ook kunt u de call op laten nemen en faciliteren wij eventuele transcriptie. De operator biedt waar nodig support, zodat uw call vlekkeloos verloopt.

Advies op maat
Contact

Vragen?

Neem contact met ons op.

Wij zijn For Conference.
Wij helpen u graag!

For Conference is 24/7 beschikbaar voor vragen, support en advies. Als u het antwoord op uw vraag niet heeft gevonden, neem gerust contact met ons op. Zoekt u naar nieuwe manieren van communiceren, wilt u advies of heeft u een specifieke situatie, dan praten wij graag met u over de mogelijkheden.

CONTACT