Streaming

U wilt veel mensen bereiken via een live Event? Live Event Streaming zorgt ervoor dat uw productlancering, webinar, eSports event of bijvoorbeeld concert wereldwijd te bekijken is via laptop, Smart TV, tablet, pc of mobiele telefoon. Het is voor uw kijkers mogelijk om waar dan ook uw event te beleven zonder downloadtijd of hapering.

For Conference werkt samen met KPN waardoor wij een schaalbare, flexibele en wereldwijde service kunnen bieden. Het grote voordeel voor u is dat u niet vastzit aan hoge investeringen maar wel gebruik kunt maken van een internationaal betrouwbaar platform.

Wij adviseren u graag vrijblijvend over de diverse mogelijkheden, 1 camera of meerdere, volledig ontzorgd of als een zelfservice. Of het nu gaat om 50 kijkers of 50.000, For Conference heeft de kennis in huis om u te begeleiden.

Steeds meer bedrijven en organisaties willen zelf TV programma’s maken, voor een specifieke doelgroep of over een bepaald onderwerp. Soms met reclame of met een betaalfunctionaliteit of puur om mensen te informeren. Ook hierbij kunnen wij u van dienst zijn. U de inhoud, wij de technologie.

Ik wil graag advies

Live Event Streaming biedt u:

  • Eenvoudige & betaalbaare Live Video Streaming vanaf iedere locatie;
  • Uw live event wereldwijd streamen naar ieder device (tablet, smartphone, pc, Smart TV, laptop);
  • Live video pauzeren & terugspoelen;
  • Opnemen en delen na afloop;
  • Live Event Support;
  • Voeg eenvoudig advertenties toe van bijvoorbeeld sponsors of maak gebruik van een betaalmuur;
  • Geef uw Live Event Streaming een professionele uitstraling door pre- & postrolls;
  • Advies en verkoop van benodigde hardware voor uw event.

Vragen?

Neem contact met ons op.

Wij zijn For Conference.
Wij helpen u graag!

For Conference is 24/7 beschikbaar voor vragen, support en advies. Als u het antwoord op uw vraag niet heeft gevonden, neem gerust contact met ons op. Zoekt u naar nieuwe manieren van communiceren, wilt u advies of heeft u een specifieke situatie, dan praten wij graag met u over de mogelijkheden.

CONTACT