Unified communications

Samenwerken en efficiënt communiceren zijn de laatste jaren steeds belangrijker geworden. Unified Communications staat constant in de top 10 prioriteiten lijst van CEO’s (bron Gartner) en bedrijven kunnen niet meer zonder efficiënt communiceren.

Traditionele communicatie en vergaderstructuren maken steeds vaker plaats voor virtuele communicatie oplossingen. Dit ontstaat enerzijds door de behoefte aan tijd- en plaats onafhankelijk werken. Anderzijds zijn we steeds op zoek naar innovatieve oplossingen en technologieën die bijdragen aan efficiënte en effectieve communicatie met team samenwerking. Unified Communications (UC) omvat communicatie mogelijkheden zoals instant messaging (chat), aanwezigheidsinformatie (presence /status), spraak, audio, web- en videoconferenties, vast-mobiele integratie, content delen en virtuele whiteboards. Unified Communications staat niet voor één product, maar een reeks producten met een herkenbare, vaak uniforme gebruikersinterface op diverse devices.
Een van de belangrijke kenmerken van Unified Communications is de aanwezigheidsstatus van de gebruiker, zoals bijvoorbeeld, beschikbaar, offline, bezet of afwezig. Unified Communications versterkt samenwerken, ongeacht de locatie waar gebruikers zich bevinden.

Unified Communications For Conference Meer dan vergaderen

Kenmerken:

• Oproepen en verschillende vormen / mogelijkheden van communicatie;

• Aanwezigheid (presence);

• Instant messaging;

• Vergaderen (audio, web en video);

• Samenwerkingsinstrumenten;

• Mobiliteit en flexibiliteit;

• Software om integratie van bedrijfsprocessen mogelijk te maken.

Heeft u vragen over de integratie van hardware en/of software? For Conference is de onafhankelijke specialist op het gebied van communicatie op afstand. Wij hebben alle kennis in huis om u vrijblijvend te adviseren bij vragen over de integratie van hardware en software bij Unified Communications.

Vragen?

Neem contact met ons op.

Wij zijn For Conference.
Wij helpen u graag!

For Conference is 24/7 beschikbaar voor vragen, support en advies. Als u het antwoord op uw vraag niet heeft gevonden, neem gerust contact met ons op. Zoekt u naar nieuwe manieren van communiceren, wilt u advies of heeft u een specifieke situatie, dan praten wij graag met u over de mogelijkheden.

CONTACT