Polycom

Polycom is in 1990 opgericht in Californië en begon met het aanbieden van audioconference oplossingen met de visie om Samenwerken op afstand te bevorderen. Inmiddels is Polycom, met nog steeds dezelfde visie, uitgegroeid tot één van de wereldmarktleiders op het gebied van audio, video en integraties met Microsoft Skype for Business.

Innovatieve technologie en onderscheidende producten

Kenmerkend voor Polycom is innovatieve technologie, onderscheidende producten, samenwerkingsverbanden (Microsoft) en hoogwaardige (internationale) service. Om die reden is Polycom de beste keuze voor bedrijven die op zoek zijn naar bewezen oplossingen en die concurrentievoordeel willen behalen op het gebied van real-time communicatie en samenwerking.

Polycom levert oplossingen voor de kleine vergaderkamer tot grote boardroom en van huddle room oplossingen tot Telepresence solutions waarbij volledige kamers identiek worden ingericht. Draadloos content delen, integratie met Microsoft Office 365 of haarscherp geluid via een vergadertelefoon, Polycom is al meer dan 25 jaar technologisch koploper.

Bekijk de demo
realpresence touch For Conference
Effectief samenwerken als groep is belangrijker dan ooit tevoren in bedrijfscommunicatie. Geografisch verspreide teams moetenmeer werk verzetten met minder resources. Videosamenwerking is daarbij een essentieel hulpmiddel om productiever te vergaderen en de door afstand opgelegde barrières te overwinnen.

De Polycom RealPresence Group-serie (310, 500 en 700) zet een nieuwe standaard op het gebied van efficiëntie en productiviteit door een uitstekende video-ervaring te combineren met een nieuwe, adembenemend eenvoudige interface die vanaf het allereerste moment gemakkelijk kan worden gebruikt. Polycom is toegewijd aan open standaarden, zodat uw systeem functioneert met miljoenen andere apparaten overal ter wereld zonder dat u daar extra voor hoeft te investeren.

Polycom Room Systemen For ConferenceMet de RealPresence Group series kunt u met hoge kwaliteit videovergaderen met een resolutie van 1080p en een snelheid van 60 frames per seconde. Content delen is eenvoudig via de HDMI- of VGA-aansluitingen of draadloos vanaf uw laptop of mobiele apparaat of draadloos via de Polycom Pano of Barco Clickshare.

De RealPresence Group Series zet een nieuwe standaard voor gebruiksgemak in videoconferencing. De Group series zijn uitermate geschikt voor gebruikers die op zoek zijn naar een compact systeem met een hoge beeld- en geluidskwaliteit.

Polycom levert video oplossingen die gebruikers dichter bij elkaar brengen en waardoor geografisch verspreide teams informatie en kennis op een efficiëntie wijze kunnen delen. De RealPresence Group Series hebben een diepe integratie met Skype for Business en Microsoft Lync zodat de gebruikte Unified Communications oplossing naadloos integreert met de Polycom oplossing. Op dit moment bestaat de De RealPresence Group Series uit de Group 310, 500 en de 700. De grote verschillen zitten hem in de camera, aansluitmogelijkheid voor een 2de scherm, multipoint en de mogelijkheid om een extra camera aan te sluiten.

Combineer de RealPresence Group series met de Polycom RealPresence Touch

De Polycom RealPresence Touch is een interface voor de RealPresence Group Series en vervangt de afstandsbediening. Via het fraaie 10 inch touchscreen start u een geplande vergadering of selecteert u de persoon die u wilt spreken.
Volledig geïntegreerd met uw kalender kunt u met 1 druk op de knop deelnemen aan de videoconference. Tijdens dit overleg kunt u eenvoudig content delen, het camerabeeld wijzigen, deelnemers toevoegen en nog veel meer. U kunt de achtergrondafbeelding, het menu en het startscherm wijzigen zodat de indeling precies aansluit op uw wensen.

Videoconferencing Polycom trio 8800 For Conference

De Polycom RealPresence Trio 8800 levert de beste geluidskwaliteit van elke vergadertelefoon ooit! Polycom HD Voice en Polycom NoiseBlock zorgen voor een meeting zonder afleidingen. Deze vergadertelefoon beschikt over 3 microfoons. Deze microfoons zorgen er tevens voor dat u vanuit elke hoek in uw vergaderruimte kunt deelnemen aan de conferentie. Hierdoor is het niet langer nodig om met zijn allen dichtbij elkaar te zitten om actief te kunnen communiceren want het geluid wordt perfect opgepakt.

De Polycom RealPresence Trio 8800 is uitgevoerd met een mooi, groot 5″ touchscreen waarmee u de bediening kunt regelen. Via dit touchscreen is het toestel eenvoudig te configureren, zijn de menu’s te bedienen en is het nog eenvoudiger om gesprekken te beginnen en beëindigen.

De Trio is bedraad of draadloos te koppelen aan laptops, telefoons of tablets en integreert volledig binnen een Lync / Skype for Business omgeving.

Tenslotte is de Realpresence Trio uit te breiden met de Collaboration Kit voor videocommunicatie en draadloos content delen via een groot scherm. U kunt kiezen voor een standaard webcam of een EagleEye IV USB Camera met 12x zoom.

Videoconferencing Polycom skype for business For Conference

Al jaren werken Polycom en Microsoft nauw samen om de beste oplossingen te ontwikkelen voor de Skype for Business omgeving. Zo komen bijvoorbeeld meer dan 70% van de telefoons die gebruikt worden binnen de Skype for Business omgeving bij Polycom vandaan.

De integratie van de Polycom videosystemen met de Microsoft omgeving is ook ongeëvenaard. Dit komt mede omdat de ontwikkelteams van Polycom en Microsoft heel nauw samenwerken. For Conference heeft de kennis en de kunde om u te adviseren over de juiste oplossing en deze eventueel ook te installeren binnen uw omgeving.

Naadloze samenwerking

Zorg voor hoogwaardige audio en een geavanceerde ervaring met de functionaliteit en interfaces die uw teams al kennen en gebruiken.

Meer keuze

U kunt kiezen uit bijna 40 oplossingen die gekwalificeerd en geschikt zijn voor Microsoft-omgevingen, van een vergadertelefoon tot een hoogwaardig videosysteem met Touch.

Uniek aanbod

Verbeter uw productiviteit en efficiëntie met verschillende unieke oplossingen die specifiek zijn ontwikkeld voor Microsoft.

Flexibiliteit

Profiteer van plug-and-play-mogelijkheden via USB voor Skype voor Bedrijven-softphones.

Vragen?

Neem contact met ons op.

We are For Conference.
We like to help you!

For Conference is  24/7  available for questions, support and advice. If you have not found the answer to your question, please feel free to contact us. Are you looking for new ways of communicating, do you want advice or do you have a specific case, then we will gladly advise you about the possibilities.

Ons team van specialisten helpt u graag.

CONTACT