Webconferencing For Conference Meer dan vergaderen

Webconferencing

Met Webconferencing kunt u eenvoudig deelnemers uitnodigen in een virtuele ruimte en wordt met verschillende locaties via het internet contact gelegd. Webconferencing heeft als primair doel het geven van presentaties of het delen van andere content.

Via chat, whiteboards en het delen van beeldschermen worden deelnemers bij de webconference betrokken en vindt interactie tussen de organisator en deelnemers plaats.

Leveranciers

For Conference heeft de twee belangrijkste spelers op het gebied van webconferencing in het productportfolio: Cisco WebEx Teams en Adobe Connect. Onze specialisten zorgen voor advies, training en ondersteuning. Wij bieden een uitgebreid servicepakket aan, waardoor u altijd verbonden bent.

Adobe Connect

Adobe Connect logo For Conference

Cisco Webex Teams

For Conference Meer dan vergaderen Cisco Webex Teams

Vragen?

Neem contact met ons op.

Wij zijn For Conference.
Wij helpen u graag!

For Conference is 24/7 beschikbaar voor vragen, support en advies. Als u het antwoord op uw vraag niet heeft gevonden, neem gerust contact met ons op. Zoekt u naar nieuwe manieren van communiceren, wilt u advies of heeft u een specifieke situatie, dan praten wij graag met u over de mogelijkheden.

CONTACT