Advies

Iedere oplossing begint met een inventarisatie van uw wensen. U bent op zoek naar andere en/of innovatieve manieren van communiceren. U wilt iets met videocommunicatie, maar wat. U heeft meerdere internationale vestigingen en wilt de besluitvorming versnellen of u wilt de relatie met uw klanten verbeteren zonder iedere keer in de auto te springen. Uw (interne) communicatie verloopt niet zo efficiënt als u zou willen.
Samen kijken we naar wat u nodig heeft en brengen we eisen en mogelijkheden in kaart. Op grond hiervan presenteren wij een toegesneden voorstel, waarin uitgebreid wordt ingegaan op gebruiksgemak, configuratie, netwerk, kosten en return on investment.

Van Advies tot volledige installatie

Al onze medewerkers helpen u graag met het maken van de juiste keuzes. Wij zijn door grote fabrikanten gecertificeerd om uw apparatuur te installeren en kunnen dit wereldwijd uitvoeren. Naast kennis van deze oplossingen verzorgen wij de volledig installatie. Voor een goede installatie is niet alleen kennis nodig van de endpoints maar ook van netwerken en software.

Implementatie Program

Het Implementatie Program van For Conference is een reeks van services die wij bieden om online communicatie binnen uw bedrijf tot een succes te maken. Zo bieden wij trainingen aan op uw eigen locatie of remote via video, helpen wij met het maken van een intern communicatie plan en introduceren wij een nieuwe manier van werken binnen uw bedrijf.

Trainingen

De oplossingen op het gebied van video- en webconferencing zijn gebruiksvriendelijk en intuïtief. U hoeft niet over specifieke computerkennis te beschikken om gebruik te kunnen maken van onze oplossingen. De oplossingen zelf bieden diverse tools. For Conference faciliteert diverse product trainingen die bijdragen aan optimaal gebruik en toepassing van de gekozen oplossing.

Event Services

Heeft u onvoldoende tijd, niet de juiste middelen, of behoefte aan ondersteuning tijdens uw event? Dan kunt u de Event Services van For Conference inzetten. Met For Conference Event services heeft u geen omkijken naar de technologie en kunt u zich focussen op de boodschap. U heeft geen investeringskosten en betaalt per event. Onze operator stemt samen met u het event af en begeleidt deze van begin tot eind.

Onderhoud en service

Kwaliteit en service zijn de factoren waarmee For Conference zich onderscheidt op de markt van virtuele communicatie. Wij staan 24 uur per dag paraat om uw vragen te beantwoorden en eventuele problemen zo snel mogelijk op te lossen.

Nazorg

Tevredenheidsonderzoek, preventief onderhoud en software updates maken de service van For Conference compleet. Natuurlijk houden wij u ook op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen met betrekking tot virtuele communicatie.

Vragen?

Neem contact met ons op.

Wij zijn For Conference.
Wij helpen u graag!

For Conference is 24/7 beschikbaar voor vragen, support en advies. Als u het antwoord op uw vraag niet heeft gevonden, neem gerust contact met ons op. Zoekt u naar nieuwe manieren van communiceren, wilt u advies of heeft u een specifieke situatie, dan praten wij graag met u over de mogelijkheden.

CONTACT