GoBright

Controleer de beschikbaarheid van uw (vergader)ruimte in één oogopslag.   GoBright Meet helpt u om uw vergaderruimtes zo effectief mogelijk te gebruiken.

Room Management

GoBright Room Booking is een cloud oplossing en helpt u om uw vergaderruimtes zo effectief mogelijk te gebruiken. De overzichtelijke en gebruiksvriendelijke online portal laat in één oogopslag alle functies voor Room Booking zien. Zo heeft u een overzicht welke ruimtes op welke tijden (nog) beschikbaar zijn en heeft tegelijkertijd de mogelijkheid om een ruimte te reserveren. Het zoeken naar een ruimte, onnodig niet bezette ruimtes, dubbele reserveringen of het onderbreken van vergaderingen horen tot het verleden.

De vergaderruimte

Het display, geschikt voor montage op glas en muur, geeft real-time de kamer reserveringen weer. De kleuren rood, oranje en groen geven respectievelijk weer of de ruimte bezet, bijna vrij, of beschikbaar is.

Online portaal

Alle functies voor Room Booking zijn te boeken in het online portaal. Met de integratie met o.a. Outlook, Google en Office 365 worden de kamer reserveringen gelijk in de agenda’s weergeven. Met de Smart App heeft u via mobiel of tablet toegang tot het online portaal voor het  zoeken en reserveren van een kamer, onafhankelijk waar u zich bevindt. GoBright Meet biedt de individuele flexwerker de mogelijkheid om  fysieke vergaderingen op kantoor flexibel in te plannen zonder te vragen, zoeken naar beschikbare ruimtes.

GoBright meet
Brochure aanvraag
Meer informatie

Meer functionaliteit!

Breid uw GoBright Room Booking systeem uit met o.a.:

  • GoBright Wayfinding: in één overzicht de actuele bezetting van alle (vergader)kamers, maar ook de route waar de kamers zich in het pand bevinden.
  • GoBright Room Detection: een slimme sensor legt alle bewegingen in de ruimtes vast en geen beweging annuleert direct de reservering voor de betreffende ruimte. Onbezette gereserveerde kamers behoren tot het verleden.
  • Catering en Services: in hetzelfde portaal als Room Booking kunt u aanvullende services als eten, drinken en bijvoorbeeld AV apparatuur opnemen. Deze aanvullende services kunnen bij het reserveren van de ruimte gelijk geselecteerd worden.

Vragen?

Neem contact met ons op.

Wij zijn For Conference.
Wij helpen u graag!

For Conference is 24/7 beschikbaar voor vragen, support en advies. Als u het antwoord op uw vraag niet heeft gevonden, neem gerust contact met ons op. Zoekt u naar nieuwe manieren van communiceren, wilt u advies of heeft u een specifieke situatie, dan praten wij graag met u over de mogelijkheden.

CONTACT