GoBright Visit: eenvoudige en AVG-proof digitale zelfregistratie door bezoekers

GoBright creëert beschikbaarheid en ondersteunt medewerkers met drie beschikbare concepten: Meet, Work en Visit Management.

GoBright Visit

GoBright Visit biedt standaard een professionele en moderne zelf registratie door bezoekers. Dit betekent dat GoBright Visit ook geschikt is voor onbemande recepties. Nadat de bezoeker zichzelf geregistreerd heeft, ontvangt de host een notificatie per sms en e-mail. GoBright Visit geeft een real-time overzicht van wie er in het gebouw aanwezig is of is geweest. Met GoBright Visit voldoet de organisatie ook rechtstreeks aan de GDPR-vereisten van de EU voor bezoekersregistratie.

Brochure aanvraag

Waarom kiezen organisaties voor digitale (zelf)registratie:

  • Real-time online beveiligd overzicht van wie er in het gebouw is of is geweest.

  • Ontzorgt de receptionist(e); zij/hij kan zich concentreren zijn/haar kerntaken en zich meer gedragen als gastheer/gastvrouw.

  • Geen wachttijden bij de receptie; de host wordt direct geïnformeerd nadat zijn/haar gast zich heeft geregistreerd.

  • AVG-proof; voldoet aan de privacy vereisten van de AVG-wetgeving.

  • Voldoet aan de GDPR-vereisten van de EU voor bezoekersregistratie.

Voor optimale zichtbaarheid van uw bezoekers breidt u GoBright Visit uit met een Badge-Printer.

Vergroot de zichtbaarheid van uw bezoekers in het gebouw met een professionele badge. De badges kunt u voorzien van uw eigen ontwerp, bedrijfslogo en kleuren. Bezoekers kunnen bij vertrek eenvoudig uitchecken. De badge kan bij een volgende bezoek hergebruikt worden, door het scannen van de QR-code bij de receptie.

Contact met een specialist

Functionaliteiten

Vragen?

Neem contact met ons op.

Wij zijn For Conference.
Wij helpen u graag!

For Conference is 24/7 beschikbaar voor vragen, support en advies. Als u het antwoord op uw vraag niet heeft gevonden, neem gerust contact met ons op. Zoekt u naar nieuwe manieren van communiceren, wilt u advies of heeft u een specifieke situatie, dan praten wij graag met u over de mogelijkheden.

CONTACT