GoBright Work: verandert de flexplek in jouw persoonlijke werkplek.

GoBright creëert beschikbaarheid en ondersteunt medewerkers met drie beschikbare concepten: Meet, Work en Visit Management.

GoBright Work

Controleer in één oogopslag de bezettingsstatus van werkplekken en boek er binnen enkele seconden één. Log in met uw persoonlijke NFC-kaart of geschikte smartphone. Het bureau past zicht onmiddellijk aan uw persoonlijke zit-of stahoogte aan. Bent u niet op kantoor, dan kunt u via de slimme app altijd en overal een werkplek boeken.

Brochure aanvraag

Waarom kiezen organisaties voor GoBright Work:

  • Helpt flexwerkplekken effectief te managen.

  • Toont beschikbaarheid in één oogopslag.

  • Collega’s zijn makkelijk en snel vindbaar.

  • Verstoringen aan bureaus zijn verleden tijd.

  • Deks Connect geeft alle benodigde informatie.

Geen onbezette, geboekte werkplekken meer.

Gobright Desk Detection maakt de software nog intelligenter. Desk Detection is een slimme sensor en detecteert bewegingen. Als er binnen een bepaalde periode geen beweging wordt waargenomen, dan wordt de boeking geannuleerd. Wanneer automatische aanwezigheidsdetectie wordt gebruikt, is een directe boeking zelfs niet nodig. Men logt bij de flexplek in, waarna het bureau direct gereserveerd wordt. Bij het verlaten van de werkplek, geeft de sensor de werkplek automatisch weer vrij.

Contact met een specialist

Functionaliteiten

Vragen?

Neem contact met ons op.

Wij zijn For Conference.
Wij helpen u graag!

For Conference is 24/7 beschikbaar voor vragen, support en advies. Als u het antwoord op uw vraag niet heeft gevonden, neem gerust contact met ons op. Zoekt u naar nieuwe manieren van communiceren, wilt u advies of heeft u een specifieke situatie, dan praten wij graag met u over de mogelijkheden.

CONTACT