Laten Bellen For Conference meer dan vergaderen

Deelnemers laten bellen

Met EasytoConnect Dial Out Service hebben u en uw deelnemers geen omkijken meer naar codes of inbelnummers, zoals nodig bij onze dienst Zelf Inbellen. Onze operators bellen alle deelnemers en plaatsen iedereen in de telefonische vergadering. Deelnemers kunnen wereldwijd gebeld worden op zowel een vaste als mobiele telefoon.

Tijdens de telefonische vergadering heeft u diverse opties. Zo kunt u bijvoorbeeld gebruik maken van onze Continuous Monitor service. Hiermee is één van onze operators constant standby om de call te monitoren. Mocht de connectie van één van de deelnemers verbroken worden door bijvoorbeeld een slechte verbinding, dan zal de operator direct de deelnemer bellen en opnieuw in de call plaatsen.

Contact

Aanvragen

Voor het opzetten van de telefonische vergadering hoeft u niets te doen. Onze operator belt u en uw deelnemers en plaatst allen in de telefonische vergadering. Maak gebruik van het aanvraag formulier voor meer informatie en prijzen.
Contact

Voor wie?

Onze Dial Out service wordt veel gebruikt in de medische en juridische wereld. Deelnemers zijn geen tijd kwijt aan het inbellen en ingeven van codes.  Er zijn geen vaste kosten verbonden aan onze Dial Out service. U betaalt per minuut per deelnemer alleen de daadwerkelijke kosten. Ook kennen wij geen annuleringskosten. Mocht de call, om welke reden dan ook, niet doorgaan dan kunt u deze gratis annuleren. For Conference maakt het opzetten van een conference call graag zo gemakkelijk mogelijk voor u.

Prijzen

Na het bespreken van uw wensen kunnen wij u de kosten van de Dial Out exact doorgeven. Heeft u interesse? Neem dan gerust contact met ons op.

Voordelen

Laten bellen Voordelen Telefonisch Vergaderen For Conference Meer dan vergaderen
 • Glasheldere geluidskwaliteit;

 • Bel ons om direct een uitbelvergadering op te zetten;

 • Boek tot 15 minuten voor het begin van uw vergadering;

 • Gegarandeerde beschikbaarheid van de benodigde capaciteit;

 • 24/7 Helpdesk;

 • Geen boekings-, start- of annuleringskosten;

 • Betaal alleen voor daadwerkelijk gebruik;

 • Wereldwijd beschikbaar.

Extra functionaliteiten

 • Additionele services zoals vraag & antwoord sessie, opnemen en afspelen en enquêtering;

 • Zowel Nederlandstalige als Engelstalige operators;

 • Met *0 krijgt u direct één van onze operators aan de lijn;

 • Laat uw call overzien door één van onze operators;

 • Zet deelnemers in luisterstand om storend achtergrondgeluid te beperken;

 • Maak gebruik van onze Conference Director om contact te houden met de operator.

Hoe werkt het?

Hoe werkt de EasytoConnect Dial out vergaderdienst van For Conference?

Hoe werkt de EasytoConnect Dial out vergaderdienst van For Conference?

Boeken

Het opzetten van een Dial Out werkt heel eenvoudig. Graag vernemen wij van u de datum, het tijdstip, en de namen en telefoonnummers van de deelnemers. Speciale wensen zoals het muten van de lijnen, gebruik maken van continious monitor en het recorden van de call kunt u aan ons doorgeven. U ontvangt per e-mail van ons een bevestiging van uw boeking.

Opzetten

Voor het opzetten van de conference call hoeft u niets te doen. Onze operator belt u en uw deelnemers en plaatst iedereen in de telefonische vergadering.

Tijdens de conference call

Mocht u tijdens de call een vraag hebben, dan kunt u met *0 een operator oproepen. Deze zal u helpen om uw conference call vlekkeloos te laten verlopen. Gebruik eventueel onze conference director om contact te houden met de operator.

Voor het verwerken van uw aanvraag ontvangen wij graag van u de datum, het tijdstip, de namen en telefoonnummers van de deelnemers. De aanvraag kunt u telefonisch indienen via 036-7670290, via e-mail info@forconference.nl of via het onderstaand aanvraagformulier. Nadat wij uw aanvraag hebben ontvangen, krijgt u van ons per ommegaande per e-mail de bevestiging.

Aanvragen Dial-Out
Bel mij terug