Telefonisch vergaderen

1 op 1 of tot 125 deelnemers

Account aanvragen

Binnen 15 minuten na uw aanvraag kunt u aan de slag.

Met de dienst van For Conference kunt u een professionele conference call opzetten op een internationaal platform dat wereldwijd beschikbaar is.
Account aanvragen

Zelf inbellen naar telefonische vergadering

U hoeft bij ons niet te boeken of te reserveren. U vraagt eenmalig uw vergaderkaart met eigen gegevens aan, die later weer hergebruikt kunnen worden. Wij rekenen geen abonnementskosten of een opstarttarief. U maakt pas kosten wanneer u daadwerkelijk gebruik maakt van onze dienst. Eens per maand ontvangt u van ons een gespecificeerde factuur, waarop u de kosten kunt zien per conference call per deelnemer.  Zo houdt u goed overzicht op de kosten. Wilt u een kostenplaats of andere gegevens op de factuur terug laten komen, dan is dat geen enkel probleem.

Zelf Inbellen Telefonisch Vergaderen For Conference Meer dan vergaderen

Download beveiligingstips

Download handige functies

Voordelen

Zelf Inbellen Voordelen Telefonisch Vergaderen For Conference
 • Zeer eenvoudig in gebruik;

 • Glasheldere geluidskwaliteit;

 • Geen abonnements- , opstart- of andere verborgen kosten;

 • Eenmalig aanvragen, niet reserveren;

 • Wereldwijd lokaal inbellen;

 • 24 uur per dag beschikbaar;

 • 24/7 Nederlandse Helpdesk;

 • Gespecificeerde, duidelijke factuur;

 • Scherpe tarieven.

Account aanvragen

Vraag gemakkelijk via onderstaand formulier uw gratis vergaderkaart aan met uw persoonlijke gegevens voor uw eigen telefonische vergaderkamer. Deze wordt u vrijblijvend aangeboden. U kunt 24/7/365 gebruik maken van onze service en zonder te reserveren op elk gewenst tijdstip een conference call starten. U maakt pas kosten wanneer u gebruik maakt van onze dienst.

 1. Aanmelden

Onze dienst is zeer eenvoudig in gebruik. U meldt zich eenmalig aan via de website, per telefoon of via ons emailadres. Binnen 15 minuten ontvangt u per email een lijst met inbelnummers, een vergadercode en een pincode. U kunt nu direct gebruik maken van uw virtuele vergaderkamer. Per post ontvangt u nog een vergaderkaart (walletcard). Zo heeft u altijd uw vergadergegevens bij zich.

 1. Opzetten

Voor het opzetten van de conference call geeft u datum, tijdstip, inbelnummers en de vergadercode door aan de deelnemers. Hier is geen speciale software voor nodig, dit kan bijvoorbeeld via email. Op het afgesproken tijdstip belt iedereen in en toetst de vergadercode in. De voorzitter opent de telefonische vergadering met de pincode.

 1. Tijdens de conference call

Als u de conference call wilt opnemen dan kunt u dit doen met *2. U ontvangt dan na de vergadering een email met uw opnamen. Mocht u tijdens de call een vraag hebben, of bijvoorbeeld een deelnemer willen laten bellen, dan kunt u met *0 een operator van For Conference oproepen. Deze zal u helpen om uw conference call vlekkeloos te laten verlopen.

Onze dienst kent nog veel meer mogelijkheden, zoals het muten van de lijnen en het monitoren van de call, een integratie met Web Conferencing en vele andere.

 1. Na afloop

Als u de vergadering heeft opgenomen dan ontvangt u van ons een link voor het naluisteren van de call. Wilt u weer een conference call houden? Gebruik dan gewoon dezelfde gegevens voor uw volgende vergadering. Zo eenvoudig werkt onze dienst!

Onze Conference Call service is een professionele oplossing voor bedrijven en organisaties die gebruik willen maken van een stabiel platform met een haarscherpe geluidskwaliteit. Met onze dienst heeft u diverse mogelijkheden om uw conference call eenvoudiger op te zetten, beter te laten verlopen of om deze bijvoorbeeld op te laten nemen.

Opnemen

U kunt heel eenvoudig uw conference call opnemen met onze dienst. Na afloop ontvangt u een email met een link voor het terugluisteren van de opname. Van deze opnamen kunnen wij, indien gewenst, een MP3 maken.

SmartMeet

De App voor onze telefonische vergaderdienst heet SmartMeet en is te vinden in de Appstore en Playstore. Met slechts één voorkeuzetoets start u direct uw conference call zonder een code nodig te hebben.

Internationaal inbellen

For Conference geeft deelnemers wereldwijd de mogelijkheid om in hun eigen land in te bellen. Men hoeft dus niet naar Nederland te bellen om deel te nemen aan de Conference Call. Vooral als men gebruik maakt van de mobiele telefoon dan scheelt dit enorm in kosten. Voor 17 landen gelden hier geen extra kosten voor.

24/7 Operator Support

Heeft u een vraag, of wilt u bijvoorbeeld een deelnemer laten bellen tijdens uw conference call, dan kunt u altijd een operator bijschakelen. Deze staan 24/7 tot uw beschikking en zijn op te roepen via *0.

Outlook Plugin

De Outlook Plugin maakt het plannen van uw vergadering nog makkelijker. Met de Outlook plug-in kunt u eenvoudig uw vergaderingen monitoren en vergaderingsgegevens opslaan om deze toe te voegen aan uw uitnodigingen voor vergaderingen.

U kunt een vergadering rechtstreeks vanuit uw Outlook-agenda plannen door een afspraak in uw agenda te openen. Nadat u een tijd hebt geselecteerd en deelnemers hebt toegevoegd, kunt u de vergaderingsdetails toevoegen door op het Meeting-logo in uw Outlook-menu te klikken.

Hiermee wordt automatisch uw inbelnummer, conferentiecode en een koppeling toegevoegd waaraan aanwezigen eenvoudig kunnen klikken om deel te nemen aan de vergadering.

Nederlandse welkomstboodschap

Heeft u alleen maar Nederlandse deelnemers aan uw telefonische vergadering? Dan kunnen wij het zo instellen dat na het ingeven van de conference code Nederlands gesproken wordt.

Luistermode

Wanneer u last heeft van vervelende achtergrondgeluiden, of tijdens de call overleg wilt voeren, dan kunt u zelf uw lijn in de luistermode zetten (muten). U luistert dan mee in de conference call maar bent niet te horen voor de andere deelnemers. Wanneer u zichzelf unmute dan bent u weer te horen in de call.

Roll Call

Wanneer u heeft ingebeld op onze telefonische vergaderservice, dan wordt u gevraagd om uw naam in te spreken. Deze wordt afgespeeld bij het begin van de vergadering zodat iedereen weet wie er binnenkomt. Deze optie is aan en uit te zetten.

Deelnemers bijschakelen

Stel u zit in een conference call maar wilt graag nog een deelnemer bij een gesprek betrekken, dan is dat geen probleem. Dit kunt u zelf doen door deze persoon bij te bellen of door het inschakelen van een operator. Deze belt de deelnemer dan en plaatst deze in de call.

Binnenkomen – Exit mogelijkheden

Bij For Conference kunt u zelf instellen hoe u de deelnemers wilt laten binnenkomen in de conference call. Dit kan via naamsvermelding (Roll Call) of een pieptoon, maar u kunt het ook uitschakelen. Dit kunt u ook instellen voor het verlaten van de call.

Connectie verbreken

Wanneer de voorzitter de vergadering verlaat, dan kunnen de andere deelnemers gewoon doorgaan met vergaderen. Mocht u dit niet prettig vinden, dan kunt u met *8 de verbindingen van alle deelnemende lijnen verbreken.

Onze service biedt meerdere feature codes waarmee u uw call kunt managen voor een prettig verloop. Klik hier om een overzicht aan te vragen.

For Conference levert een professionele service voor telefonisch vergaderen. Onze technologie is redundant (dubbel) uitgevoerd zodat onze service altijd werkt. De technologie van For Conference staat in een internationaal netwerk en maakt het mogelijk voor deelnemers om in hun eigen land in te bellen. Deelnemers hebben dan geen hoge internationale belkosten meer. U kunt vanaf ieder land inbellen met zowel een vaste als mobiele telefoon.

Wilt u gebruik maken van een telefonische vergaderservice waarop u kunt vertrouwen? Bij For Conference bent u aan het juiste adres!

Wij leveren u een veilige dienst zonder opstartkosten, abonnementskosten of andere verborgen kosten. Van ZZP’ers tot multinationals, iedereen maakt naar tevredenheid gebruik van onze service. Mocht u niet tevreden zijn, dan kunt u ook zonder kosten stoppen met het gebruik van onze telefonische vergaderservice.

Voor iedereen binnen uw organisatie kunt u geheel vrijblijvend en zonder kosten vergadergegevens aanvragen. Als er geen gebruik wordt gemaakt van onze service dan maakt u ook geen kosten. De daadwerkelijke kosten worden berekend per minuut per deelnemer. Aan het begin van de maand ontvangt u een overzichtelijke factuur met de kosten opgesplitst per conference call, eventueel met dossiernummers en projectcodes.

Vul het formulier “opvragen prijslijst” in voor het aanvragen van uw prijslijst of neem telefonisch contact met ons op via 036-7670290.

aanvragen vergaderkaart
Opvragen prijslijst