EasyToConnect Audio service

Met EasytoConnect Audio biedt For Conference een professionele en betrouwbare service voor veilig en flexibel telefonisch vergaderen.
U kunt op ieder gewenst moment waar ook ter wereld gebruik maken van onze service om een conference call op te starten, zonder te hoeven
For conferencereserveren. U maakt pas kosten wanneer u daadwerkelijk gebruik maakt van onze dienst; wij rekenen geen abonnementskosten of starttarief.

Als u kiest voor For Conference dan kiest u voor kwaliteit en een betrouwbare partner met jarenlange ervaring op het gebied van communicatie op afstand. Zo maken drie van de vier grootste banken van Nederland naar tevredenheid gebruik van onze EasytoConnect Audio service. Bij For Conference heeft u altijd een vast aanspreekpunt en zijn wij 24/7, zonder keuzemenu, bereikbaar. Dit zorgt ervoor dat wij u snel van dienst kunnen zijn en bij eventuele problemen goed kunnen assisteren.

Eenvoudig in gebruik

EasytoConnect Audio is eenvoudig in gebruik en biedt interessante opties:

  • Per conference call een eigen pincode meegeven zodat de call goed beveiligd is;

  • Kostenallocatie door het toevoegen van dossiernummers of projectcodes;

  • Security passcode: beveilig elke call met een extra code;

  • Operator Assisted call met Q&A sessie onder de deelnemers;

  • Recording van uw call: neem de vergadering op om deze later te beluisteren.

Met EasytoConnect Audio kunt u: zelf inbellendeelnemers laten bellen of via een event call een grote groep mensen bereiken.

Vraag uw persoonlijke vergadergegevens aan

Telefonisch vergaderen is een makkelijke en snelle manier om mensen bij elkaar te brengen, op elk willekeurig tijdstip, ongeacht waar zij zich bevinden. Het enige dat de deelnemers nodig hebben is een mobiele of vaste telefoon.

Vraag eenmalig uw persoonlijke vergadergegevens aan en u kunt binnen 15 minuten aan de slag, zonder te hoeven boeken of reserveren.

Vraag aan

Waarom telefonisch vergaderen

Telefonisch vergaderen biedt de mogelijkheid om plaats- en tijdsonafhankelijk te overleggen en brengt deelnemers vanaf verschillende locaties samen. U kunt zo veel besparen op reiskosten en reistijd.

Bel mij
Account aanvragen