Met één druk op de knop
uw conference call starten?

Meer dan 70% van de Nederlanders is in het bezit van een smartphone en dit aantal groeit nog iedere dag. For Conference biedt de oplossing om efficiënter te vergaderen met uw smartphone.

Inbellen en vervolgens uw code intoetsen? Dat is niet meer nodig met SmartMeet App van For Conference.

Met slechts één voorkeuze toets start u direct uw conference call. U kunt zich zowel laten bellen (let op extra kosten van toepassing) of automatisch inbellen zonder het ingeven van codes. Vervolgens kunt u de vergadering beheren via de App.

De “SmartMeet” App is beschikbaar voor iPhone in de App Store en voor Android in Play Store.
Conference Calling wordt steeds populairder, met name door de slimme toepassingen
van For Conference!

Begin of neem deel aan uw conference call met één tik op uw scherm. U kunt kiezen om u te laten bellen of om zelf in te bellen.

Binnen de App kunt u zien wanneer u een vrij moment heeft om een telefonische vergadering te houden. De SmartMeet App synchroniseert met uw eigen agenda.

Gebruik de App om tijdens uw conference call te chatten met uw deelnemers.

U kunt in de App eenvoudig meerdere accounts aanmaken. Zo kunt u zelf een conference call opzetten maar ook simpel deelnemen aan een call van een collega of bijvoorbeeld leverancier.

Ontvang een bericht wanneer iemand uw wachtruimte als eerste binnen komt en ontvang wederom een bericht als u de kamer na 5 minuten nog niet geopend heeft.

Mute of unmute deelnemers tijdens uw telefonisch overleg. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om de verbinding te verbreken van een individuele deelnemer of alle deelnemers.

Vragen?