Naast een goede stoel en een bureau op de juiste hoogte is het belangrijk om tijdens uw video gesprekken gebruik te maken van de juiste hardware. Zo bent u beter verstaanbaar, zichtbaar en verlopen uw online sessies vlekkeloos. For Conference is de specialist op dit gebied en heeft kant en klare kits beschikbaar.

Thuiswerk kit geavanceerd

Voor de geavanceerde werkplek hebben wij een USB oplossing beschikbaar die u kunt gebruiken in combinatie met iedere communicatie service zoals Microsoft Teams, Webex, Lifesize Cloud of Zoom.

Headset

Jabra Evolve2 40  heeft grote comfortabele oorkussens en de speakers zitten perfect op uw oren. Hiermee creëert u rust, waardoor u zich beter kunt concentreren. Als u in gesprek bent knippert aan de buitenkant van de headset een lichtje zodat iedereen ziet dat u in gesprek bent en niet gestoord wilt worden. De headset beschikt over een USB-A aansluiting en wordt geleverd met een opberg etui.

Camera

De Konftel Cam20 is een USB camera van absolute topklasse, geschikt voor uw thuiswerkplek maar ook voor de kleinere vergaderruimte. Met 4K Ultra HD video en 8x digitale zoom heeft u de beschikking over haarscherpe beeldkwaliteit. De Konftel Cam20 is geoptimaliseerd voor situaties waarin de camera dicht bij de tafel moet worden geplaatst. Door het gezichtsveld van 123° kunt u,  maar ook eventueel andere deelnemers in een comfortabele positie zitten en toch in het videobeeld passen. Tegelijkertijd creëert de camera een realistisch beeld zonder vervorming.

Tezamen met deze kit ontvangt u een USB Hub voor 4 extra USB aansluitingen, zo hoeft u maar 1 USB kabel in uw laptop te doen. Ook ontvangt u van ons een doekje voor het schoonmaken van uw scherm, want een schoon scherm houdt de boodschap helder!

Thuiswerk kit geavanceerd is inclusief:

  • Jabra Evolve2 40 Headset
  • Konftel Cam20
  • USB Hub met 4 aansluitingen
  • Microvezeldoek voor reiniging scherm
  • 1 jaar garantie

Prijs excl. btw € 389,00

Bestellen