Voor de personal boardroom of executive office heeft For Conference verschillende oplossingen beschikbaar. Of u nu werkt met Microsoft Teams, Zoom, Webex of bijvoorbeeld Lifesize Cloud wij hebben de ideale Kit voor u waarmee u direct aan de slag kunt.

Thuiswerk kit premium

Voor deze premium kit hebben wij kozen voor een kwalitatief hoogwaardige USB speakerphone inclusief camera met haarscherp beeld. De speakerphone geeft u de mogelijkheid om uw handen vrij te houden en heeft een pick up voor een volledige directiekamer, met de camera heeft u haarscherp beeld.

Speakerphone

De Yealink CP900 Speakerphone is een compacte vergaderunit die zowel via een USB kabel als BlueTooth verbonden kan worden. Met 6 microfoons en 360 graden voice-pickup bent u altijd goed verstaanbaar, de CP900 is eenvoudig in gebruik en is tegelijkertijd te koppelen met 3 apparaten. De CP900 is ideaal voor thuiswerken of gebruik in uw directiekamer.

Camera

Poly EagleEye Cube is een compacte 4K USB camera met 5x digitale zoom. Deze camera heeft een fantastische beeldkwaliteit en is geschikt voor persoonlijk gebruik of voor gebruik met kleine groepen. Deze camera heeft een brede kijkhoek van 120° en beschikt over Intelligent Group Framing. Dit is een slimme feature waarmee de camera er automatisch voor zorgt dat iedereen goed in beeld komt. Ook mensen die zich aan de zijkant van de ruimte bevinden, worden niet uit het frame gesneden.

De EagleEye Cube brengt alle deelnemers haarscherp in beeld zodat ook gezichtsuitdrukkingen en andere non-verbale communicatie uitingen goed overkomen. Op deze manier wordt videocommunicatie levensecht, net alsof de deelnemers zich in dezelfde ruimte bevinden

Tezamen met deze kit ontvangt u een USB Hub voor 4 extra USB aansluitingen, zo hoeft u maar 1 USB kabel in uw laptop te doen. Ook ontvangt u van ons een doekje voor het schoonmaken van uw scherm, want een schoon scherm houdt de boodschap helder!

Thuiswerk kit premium is inclusief:

  • Yealink CP900 Speakerphone
  • Poly EagleEye Cube
  • USB Hub met 4 aansluitingen
  • Microvezeldoek voor reiniging scherm
  • 1 jaar garantie

Prijs, excl. btw  € 798,00

Bestellen