Videocommunicatie

Licenties * Hybride vergaderen * Microsoft Teams Rooms * ZOOM Rooms

Videocommunicatie

Het gebruik van videocommunicatie is enorm gestegen. Met een goede en hoge kwaliteit video oplossing voelt een virtuele vergadering als een face-to-face meeting. For Conference is gecertificeerd partner van een groot aantal fabrikanten voor videoconferencing. Wij leveren licenties voor videoconferencing in de cloud en videoconferencing hardware.

Contact met een specialist

Licenties

Cloud video platformen maken eenvoudig en flexibel gebruik van videocommunicatie mogelijk. Voorbeelden hiervan zijn BlueJeans, StarLeaf, Webex, Lifesize, Zoom en Microsoft Teams. Alle oplossingen hebben hun eigen voor- en nadelen. Hoe en met welk doel wil jij videocommunicatie inzetten?  For Conference is de specialist om jou te helpen met het maken van de juiste keuze. Eventueel in combinatie met passende hardware en installatie.

meer over licenties

Room Systemen

Wanneer er sprake is van een vergadering met meer dan twee personen, dan wordt er vaak gebruik gemaakt van een room systeem. Het voordeel van een room systeem is dat men meer bewegingsvrijheid heeft, zodat je ook deel kunt nemen aan vergaderingen die langer duren. HD audio en video zorgen voor een face-to-face ervaring, wat leidt tot een hogere productiviteit. Er zijn oplossingen voor de kleine vergaderkamer (huddle room), middelgrote en grote vergaderruimte. Iedere ruimte stelt eisen aan camera, geluid of licht.

meer over Room systemen
Bekijk onze room systemen

Hybride vergaderen

Hybride werken, het samenwerken op kantoor en op afstand, vraagt ook om hybride oplossingen. heb je de juiste oplossingen en hardware voor vergaderen op afstand en hybride vergaderen? Maakt het voor iedereen, werknemers en bezoekers, zo eenvoudig mogelijk om in een een vergaderruimte een videovergadering te starten of een presentatie te delen op het scherm. Vergaderoplossingen waarbij je kunt inloggen met bijvoorbeeld je eigen MS Teams of Zoom account of via USB je laptop kunt aansluiten. Maak het voor iedereen, werknemers en bezoekers, zo eenvoudig mogelijk om in een vergaderruimte, een (video-)vergadering te starten of een presentatie te delen op het scherm.

meer over hybride vergaderen
Bekijk onze BYOD oplossingen

MS Teams Rooms & ZOOM Rooms

Organisaties die gebruik maken van MS Teams of Zoom willen dit ook gebruiken in hun vergaderruimtes. Met een gecertificeerd Teams of Zoom room systeem beschik je over een professionele (vergader)oplossing in de vergaderruimte.  For Conference adviseert je graag over de mogelijkheden. De volgende vragen komen hierbij aan de orde:

  • Wil je naast Teams/ZOOM ook gebruik maken van andere platformen zoals Cisco Webex, Google Meet, BlueJeans of een andere oplossing?
  • Staat er momenteel al een videosysteem in de vergaderruimte en wil je deze blijven gebruiken?
  • Wil je een Bring Your Own Device (BYOD) oplossing waarbij de gebruiker bv een eigen laptop meeneemt of een stand-alone oplossing?
  • Wat is de grootte van de vergaderruimte en hoeveel mensen zullen er maximaal deelnemen aan een meeting?
  • Zijn er (nog) andere wensen, zoals draadloos content delen, Touchscreen of room booking oplossingen?
Bekijk onze MS Teams Rooms oplossingen
Bekijk onze Zoom Rooms oplossingen