Cloudvideo

Cloudvideo

Waar het in het verleden alleen mogelijk was om met professionele videoconferencing apparatuur een meeting op te zetten tussen diverse locaties is de hedendaagse videocommunicatie markt enorm veranderd.

Het is nu mogelijk om een meeting te hebben vanuit een vergaderzaal met een deelnemer via een mobiele telefoon en een ander via een tablet. Er is geen grens meer aan het aantal deelnemers. Ook zijn er veel meer functionaliteiten waar gebruik van kan worden gemaakt. Het voordeel van Cloudvideo is dat updates en nieuwe features automatisch worden uitgevoerd zonder dat IT er omkijken naar heeft.

Cloudvideo oplossingen maken eenvoud en flexibel gebruik van videocommunicatie mogelijk. Voorbeelden hiervan zijn BlueJeans, StarLeaf, Webex, Lifesize, Zoom en Microsoft Teams. Alle oplossingen hebben hun eigen voor- en nadelen en For Conference is de specialist om u te helpen met het maken van de juiste keuze. Eventueel in combinatie met passende hardware en installatie.

Wij leveren cloudvideo-oplossingen van:

Bluejeans For Conference Meer dan vergaderen
Lifesize For Conference Meer dan vergaderen
StarLeaf For Conference Meer dan vergaderen
WeSeeDo For Conference Meer dan vergaderen
Webex For Conference Meer dan vergaderen

Vragen?

Neem contact met ons op.

Wij zijn For Conference.
Wij helpen u graag!

For Conference is 24/7 beschikbaar voor vragen, support en advies. Als u het antwoord op uw vraag niet heeft gevonden, neem gerust contact met ons op. Zoekt u naar nieuwe manieren van communiceren, wilt u advies of heeft u een specifieke situatie, dan praten wij graag met u over de mogelijkheden.

CONTACT