BlueJeans: Het meeting platform voor de moderne werkplek

BlueJeans is één van de snelst groeiende cloudoplossingen en biedt videocommunicatie met onbegrensde mogelijkheden.

BlueJeans

Met BlueJeans Meetings heeft u een gebruiksvriendelijke zakelijke oplossing voorhanden waarmee u dagelijks in Full HD en met Dolby audiokwaliteit kunt overleggen met wie u maar wilt. BlueJeans Meetings is de spil in veel organisaties tussen hardware – in de vorm van een laptop, videosysteem, mobiel of tablet – en software zoals de BlueJeans client, Skype for Business of een browser.

Naast Meetings levert BlueJeans Events een eenvoudig in gebruik en betrouwbare oplossing voor zowel de organisatoren als deelnemers. Events is de oplossing als u uw boodschap wilt overbrengen aan een groot aantal deelnemers van 100 tot 15000 personen.

BlueJeans Rooms verandert iedere kamer in een one-touch videoruimte. Combineer eenvoud, Full HD video kwaliteit en een management platform tot de ultieme videoconferencing oplossing.

BlueJeans For Conference
gratis testaccount
Bekijk de demo
Meer informatie

HOE OVERTUIGT U ANDEREN VAN VIDEO CONFERENCING?

Wij hebben de voordelen en argumenten van video conferencing voor u op een rijtje gezet. Download hier het whitepaper: “Hoe overtuigt u anderen in uw organisatie van de voordelen van video conferencing?”

Download

BlueJeans Dolby Conference Phone

Nog steeds is goed geluid één van de belangrijkste zaken binnen een videoconference. De beeldkwaliteit mag iets minder zijn; als de audiokwaliteit goed is dan heeft u een prima ervaring.

De combinatie van hoge kwaliteit videoconferencing van BlueJeans samen met de jarenlange audio ervaring van Dolby is uniek. Samen hebben zij de Dolby Conference Phone ontwikkeld.

De Dolby Conference Phone is een videoconferencing systeem dat is ontworpen voor de gebruiker, gemaakt voor IT en is powered by de BlueJeans Enterprise Video Cloud en Dolby Voice. De Dolby Phone is eenvoudig in gebruik en voor IT simpel te installeren, te monitoren en te managen.

Lees meer>>>

Videoconferencing bluejeans Dolby phone For Conference

Vragen?

Neem contact met ons op.

Wij zijn For Conference.
Wij helpen u graag!

For Conference is 24/7 beschikbaar voor vragen, support en advies. Als u het antwoord op uw vraag niet heeft gevonden, neem gerust contact met ons op. Zoekt u naar nieuwe manieren van communiceren, wilt u advies of heeft u een specifieke situatie, dan praten wij graag met u over de mogelijkheden.

CONTACT