Sommige bedrijven noemen zichzelf pioniers;
bij Lifesize zijn ze het gewoon.

Lifesize heeft de ambitie om videoconferencing echt universeel te maken en iedere dag werken ze hard om die belofte waar te maken.
Bij Lifesize vindt men dat de apparatuur eenvoudig te bedienen moet zijn,  betaalbaar en sublieme kwaliteit  moet leveren, zelfs bij een lagere bandbreedte.

Lifesize

Opgericht in 2003 en één van de eerste pioniers op het gebied van HD videoconferencing, loopt Lifesize altijd voor op het gebied van videocommunicatie. Een goed voorbeeld hiervan is Lifesize Cloud. Met Lifesize Cloud is het mogelijk om iedereen binnen uw organisatie samen te brengen via video, dit kan via een laptop, tablet, mobiel of videosysteem.

Naast de Lifesize Cloud dienst heeft Lifesize hardware ontwikkeld die hoge kwaliteit videoconferencing mogelijk maakt. De Lifesize Icon is in verschillende variaties verkrijgbaar en heeft een volledige integratie met Lifesize Cloud. De Icon serie is geschikt voor de kleinere vergaderkamer tot de grote boardroom.

De Icon systemen kennen een uitstekende beeld- en geluidskwaliteit en zijn eenvoudig te bedienen. Met het touchpanel op de Lifesize Phone is het makkelijk om een multipoint sessie of ad-hoc call te starten vanuit het adresboek of favorietenlijst. Een presentatie delen of een videogesprek opnemen is ook in een klik gedaan. Dit alles voor een zeer gunstige prijs-prestatie verhouding.

Bekijk de demo
Lifesize For Conference Meer dan vergaderen

Vragen?

Neem contact met ons op.

Wij zijn For Conference.
Wij helpen u graag!

For Conference is 24/7 beschikbaar voor vragen, support en advies. Als u het antwoord op uw vraag niet heeft gevonden, neem gerust contact met ons op. Zoekt u naar nieuwe manieren van communiceren, wilt u advies of heeft u een specifieke situatie, dan praten wij graag met u over de mogelijkheden.

CONTACT