Webex Teams

“Multifunctioneel platform voor meetings, messaging, bellen en content sharing”

Oplossingen Webconferencing Cisco Webex Team For Conference

Webex Teams biedt een multifunctioneel platform voor continue teamsamenwerking met (video) meetings, (groeps-) berichten, content delen en een whiteboardfunctie. Breng mensen binnen en buiten uw organisatie samen in beveiligde werkruimtes. Webex Teams is volledig ontworpen rondom mobiel en flexibel werken en biedt compromisloze (team)samenwerking ongeacht het device en de locatie.

Binnen de app kunt u teams en werkruimtes aanmaken, waarbij iedere deelnemer tevens gastheer is en een geplande, maar ook een ad hoc vergadering kan starten. Alles wat tijdens de vergadering wordt gedeeld, wordt bewaard in de verbonden ruimte. Naast alle deelnemers heeft u tevens een overzicht van de inhoud van de vergadering.

Maak teams aan om mensen binnen en buiten uw organisatie samen te brengen in beveiligde werkruimtes. Stel iedereen in staat om alle informatie te zien en te delen om efficiënt en productief samen te werken. Verstuur berichten, deel bestanden, maak of bewerk (aan)tekeningen op het whiteboard. Voeg eenvoudig mensen binnen uw organisatie toe of nodig klanten, partners of relaties uit via e-mail en start gelijk met samenwerken.

Werk efficiënt, productief en creatief samen door vanaf elk (mobiel) device een vergadering te starten en gebruik te maken van HD video, scherm delen en de whiteboardfunctie. Ieder lid binnen een team kan zowel deelnemer als gastheer zijn en kan een geplande, maar ook een ad hoc vergadering starten. Alle chatberichten, bestanden en aantekeningen via de whiteboard worden overzichtelijk bewaard in de verbonden ruimte. Iedereen binnen de ruimte heeft toegang tot deze bestanden. Continueer het gesprek zelfs na de meeting.

Beheer en plan binnen uw Webex meetings account uw vergaderingen met een maximaal aantal deelnemers van 200 personen. Audio binnen Webex meetings wordt ondersteund door VoIP, of (als flat-fee service) middels Dial-In of Call-Me voor onbeperkte telefonische deelname tegen een vast bedrag per maand.

Raak geen (tijdgevoelige) berichten kwijt in een overvolle inbox. Maak teams en ruimtes aan om berichten te ontvangen en ze ook te bewaren. Alle informatie over de meetings, berichten, bestanden en opnamen worden opgeslagen in de werkruimte.

Het delen van bestanden gaat eenvoudig. Ook de ontvangen bestanden worden overzichtelijk gearchiveerd binnen het team waarin wordt gewerkt, waarbij iedereen in het team toegang heeft tot zowel de berichten als de bestanden. Werk efficiënter door minder tijd te besteden aan het achterhalen van e-mails en berichten.

Het versturen en opslaan van data is veilig en versleuteld. Ruimtes kunnen worden afgesloten, waarbij alleen voorzitters deelnemers kunnen toevoegen. Deelnemers van buiten uw organisatie worden binnen een ruimte zichtbaar gemarkeerd.

Gebruik de Webex Teams app in combinatie met Webex hardware voor een optimale ervaring op het gebied van video- en teamsamenwerking in de vergaderruimtes. Maak gelijk verbinding met elk in de cloud geregistreerd Webex device en start een vergadering of maak gebruik van de functie ‘schermdeling’.

Bekijk de demo
Contact

Vragen?

Neem contact met ons op.

Wij zijn For Conference. Wij helpen u graag!

For Conference is 24/7 beschikbaar voor vragen, support en advies. Als u het antwoord op uw vraag niet heeft gevonden, neem gerust contact met ons op. Zoekt u naar nieuwe manieren van communiceren, wilt u advies of heeft u een specifieke situatie, dan praten wij graag met u over de mogelijkheden.

CONTACT