Room Systemen

oplossingen voor uw vergaderruimte

Er wordt individueel veel gebruik gemaakt van videoconferencing, thuis, op kantoor en onderweg. In deze gevallen volstaat dan een laptop met camera en headset, tablet of een mobiele telefoon als hardware. Wanneer er meerdere personen op een locatie aanwezig zijn, is het niet praktisch om met vijf personen achter een laptop te zitten om aan dezelfde meeting deel te nemen. Is er sprake van een meeting met 2 personen of meer, dan wordt er vaak gebruik gemaakt van een “room systeem”.

Het voordeel van een room systeem is dat u meer bewegingsvrijheid heeft, waardoor u ook deel kunt nemen aan vergaderingen die langer duren, overleg met collega’s in de ruimte is mogelijk en alles op een groot (touch) screen kunt zien, zodat u het gevoel heeft daadwerkelijk tegen over elkaar te zitten. HD audio en video verzorgen een face-to-face samenwerking, wat weer leidt tot verhoogde productiviteit.

Er zijn oplossingen voor de kleinere vergaderkamer, ook wel Huddle room genoemd, de middelgrote vergaderkamer of boardroom. Iedere ruimte stelt eisen aan camera, geluid of licht. For Conference kan u adviseren over het gebruik en de mogelijkheden.

Wij leveren Room systemen van:

Videoconferencing bluejeans Dolby phone For Conference
Bluejeans For Conference Meer dan vergaderen
Lifesize For Conference Meer dan vergaderen
StarLeaf For Conference Meer dan vergaderen
Videoconferencing Polycom trio 8800 For Conference
Poly For Conference Meer dan vergaderen
For Conference Yealink MVC300
Yealink For Conference Meer dan vergaderen

Vragen?

Neem contact met ons op.

Wij zijn For Conference.
Wij helpen u graag!

For Conference is 24/7 beschikbaar voor vragen, support en advies. Als u het antwoord op uw vraag niet heeft gevonden, neem gerust contact met ons op. Zoekt u naar nieuwe manieren van communiceren, wilt u advies of heeft u een specifieke situatie, dan praten wij graag met u over de mogelijkheden.

CONTACT