Dolby Voice Room

Combineer de Dolby Voice Room oplossing met BlueJeans Rooms voor de beste audio en video geïntegreerd in dé cloudvideo oplossing met onbegrensde mogelijkheden met een geweldige gebruikerservaring.

Dolby Voice Room

Videoconferencing bluejeans Dolby phone For Conference

Dolby Voice Room is een betaalbare, geïntegreerde vergaderoplossing met geavanceerde features van high-end oplossingen. Dolby Voice Room bestaat volledig uit Dolby hardware componenten; de Dolby Voice Hub, Dolby Voice Camera en de Dolby Conference Phone. Combineer de Dolby Voice Room oplossing met BlueJeans Rooms voor de beste audio en video geïntegreerd in dé cloudvideo oplossing met onbegrensde mogelijkheden met een geweldige gebruikerservaring.

De Dolby Voice Room past automatisch het beeld aan om verschillende sprekers goed in beeld te brengen, waarbij te kleine of wijde invalshoeken worden voorkomen. Het contrast in belichting wordt geminimaliseerd, en storende omgevingsgeluiden worden gefilterd.

De Dolby Voice camera beschikt over een 4K sensor en een 95 graden groothoeklens en volgt op intelligente wijze de mensen die in de ruimte aanwezig zijn of het whiteboard gebruiken. De Dolby Conference Phone levert superieure audiohelderheid met 360 graden geluidsopname in de gehele ruimte en de stemmen vanaf verschillende locaties.

BlueJeans Rooms is eenvoudig te implementeren, te monitoren en te managen voor IT.

Contact met een specialist

Wilt u meer weten?

Neem contact op met onze specialisten.

Zelf Inbellen Telefonisch Vergaderen For Conference Meer dan vergaderen

Met meer dan 10 jaar ervaring is For Conference specialist op het gebied van communiceren op afstand. Wij kunnen onze expertise overal toepassen en voor uw specifieke wensen een goed advies afgeven. Geen advies voor eigen korte termijn, maar lange termijn relatie met de klant.

Voor u zijn wij 24/7 bereikbaar. Bij ons hoort u geen bandje en zit u ook niet in een ellenlange wachtrij. Ervaar het zelf en probeert u het eens, wij staan u graag te woord!

Contact met een specialist

Vragen?

Neem contact met ons op.

Wij zijn For Conference.
Wij helpen u graag!

For Conference is 24/7 beschikbaar voor vragen, support en advies. Als u het antwoord op uw vraag niet heeft gevonden, neem gerust contact met ons op. Zoekt u naar nieuwe manieren van communiceren, wilt u advies of heeft u een specifieke situatie, dan praten wij graag met u over de mogelijkheden.

CONTACT