Lifesize hardware maakt hoge kwaliteit videoconferencing mogelijk. De Lifesize Icon is in verschillende modellen verkrijgbaar en heeft een volledige integratie met Lifesize Cloud. De Icon serie is geschikt voor de kleinere vergaderkamer tot de grote boardroom.

De Icon serie kent een uitstekende beeld- en geluidskwaliteit en is eenvoudig te bedienen. Met het touch panel op de Lifesize Phone is het makkelijk om een multipoint sessie of ad-hoc call te starten vanuit het adresboek of favorietenlijst. Een presentatie delen of een videogesprek opnemen is ook in een klik gedaan. Dit alles voor een zeer gunstige prijs-prestatie verhouding.

Lifesize Icon 300

For Conference Lifesize Icon 300

De Lifesize Icon 300 is een geïntegreerde plug-and-play video conferencing oplossing en bestaat uit een camera en de Lifesize Phone HD. De Lifesize Icon 300 maakt vergaderingen makkelijker, met de mogelijkheid om efficiënt en effectief samen te werken. De integratie van de Lifesize Icon 300 met de Lifesize-service levert een ongeëvenaarde communicatie-ervaring waardoor samenwerken gemakkelijk wordt en de deelnemers het gevoel hebben in dezelfde ruimte aanwezig te zijn.

De Icon 300 is in het bijzonder geschikt voor de zogenaamde huddle rooms. Dankzij de camera met groothoek lens komt iedereen, zelfs in de kleinste vergaderruimtes, in beeld.

LifeSize Icon 300

  • fixed-focus camera, 1080p groothoek lens
  • 2 x digitale zoom
  • ondersteunt 1 scherm
  • presentatie kwaliteit in 4K
  • full-duplex voor heldere, natuurlijke audio
Contact met een specialist

Lifesize Icon 450

For Conference Lifesize Icon 450

De Lifesize Icon 450 is een geïntegreerd plug-and-play-video-conferencing-systeem, ontworpen om het specifieke karakter en uitdagingen van de kleinere vergaderkamer aan te pakken. Het combineert prestaties van een room systeem met een ruimtebesparend design en de voor Lifesize zo kenmerkende, eenvoudige installatie en bediening. De innovatieve smart-frame sensor past op intelligente wijze de groothoek lens van de camera aan zodat alle deelnemers aan de videoconferentie automatisch in beeld komen.

De Lifesize Icon 450 zorgt voor een fantastische videocommunicatie ervaring in zelfs de kleinste vergaderruimtes, die dankzij functies als 5x optische zoom of Full HD-resolutie niet meer onderdoet voor grotere Icon modellen.

LifeSize Icon 450
• Geïntegreerde PTZ camera met 5x optische zoom
• Directory based calling, één-op-één en groepsgesprekken en chatten, instant en geplande vergaderingen en high-definition recording en delen via Lifesize Cloud
• 10 camera presets (near of far end)

Contact met een specialist

Lifesize Icon 700

For Conference Lifesize Icon 700

De ultieme videoconferentie-ervaring in 4K met 20x zoom

De Lifesize Icon 700 biedt videocommunicatie met de meest realistische ervaring ooit. Levensecht 4K-beeldkwaliteit, ultra HD content delen in full-motion, superieure audio en de 20 x camera zoom zorgen voor een buitengewone vergaderervaring. De Lifesize Icon 700 ondersteunt twee schermen, zodat u uw presentatie op het ene scherm kunt tonen en op het tweede scherm de interactie met de videodeelnemers aan uw vergadering. De krachtige 20x zoom camera levert een ongekende helderheid en een verbluffende vergaderervaring, alsof iedereen zich in dezelfde ruimte bevindt.

De Lifesize Icon 700 zorgt voor de ultieme videocommunicatie ervaring en dankzij de geïntegreerde PTZ camera met 20x zoom en de functie Ultra HD content delen, is de Icon 700 geschikt voor grote vergaderruimtes.

Lifesize Icon 700
• Geïntegreerde PTZ camera met 20x zoom
• 4K UHD zoom (20x) camera
• Ondersteunt 2 schermen
• 10 camera presets (near of far end)

Contact met een specialist

Wilt u meer weten?

Neem contact op met onze specialisten.

Zelf Inbellen Telefonisch Vergaderen For Conference Meer dan vergaderen

Met meer dan 10 jaar ervaring is For Conference specialist op het gebied van communiceren op afstand. Wij kunnen onze expertise overal toepassen en voor uw specifieke wensen een goed advies afgeven. Geen advies voor eigen korte termijn, maar lange termijn relatie met de klant.

Voor u zijn wij 24/7 bereikbaar. Bij ons hoort u geen bandje en zit u ook niet in een ellenlange wachtrij. Ervaar het zelf en probeert u het eens, wij staan u graag te woord!

Contact met een specialist

Vragen?

Neem contact met ons op.

Wij zijn For Conference.
Wij helpen u graag!

For Conference is 24/7 beschikbaar voor vragen, support en advies. Als u het antwoord op uw vraag niet heeft gevonden, neem gerust contact met ons op. Zoekt u naar nieuwe manieren van communiceren, wilt u advies of heeft u een specifieke situatie, dan praten wij graag met u over de mogelijkheden.

CONTACT