De StarLeaf GT is het meest gebruikte StarLeaf videosysteem voor HD-videoconferencing met vele opties. Net als alle andere systemen van StarLeaf wordt de GT beheerd vanuit de ‘cloud’. Het systeem kan zeer snel worden aangesloten op elke gewenste locatie. U kunt kiezen om één scherm of twee schermen aan te sluiten. Haarscherp beeld en uitstekende geluidskwaliteit zijn de kenmerken van dit systeem.

StarLeaf GT Mini 3330

For Conference Starleaf GT pronto

De StarLeaf GT Mini 3330 is een videosysteem voor HD-videoconferencing inclusief content sharing. Net als alle andere systemen van StarLeaf, wordt de GT beheerd vanuit de cloud. Het systeem kan zeer snel worden aangesloten op iedere gewenste locatie. De StarLeaf GT omvat een codec, StarLeaf Touch 2045, Micpod en C10 USB camera.

Door de eenvoudige plug-and-play functionaliteit kan de GT in slechts enkele minuten geïnstalleerd worden, waarbij hulp van het IT-personeel niet noodzakelijk is. De gatekeeper-, firewall-traversal- en multipoint-functionaliteit biedt StarLeaf als complete service aan.

De StarLeaf GT is geschikt voor kleine tot grote bedrijven, die graag een vergaderruimte willen inrichten met kwalitatief hoogwaardige videoconferentie.

Contact met een specialist

StarLeaf Touch 2045

For Conference Starleaf Touch-2045

De Touch 2045 geeft gebruikers volledige controle over hun vergaderingen met moeiteloos delen van schermen en in-call management.

Binnenkort zal de StarLeaf Sense-nabijheidstechnologie de smartphones van StarLeaf-gebruikers draadloos detecteren en hun aanstaande StarLeaf-vergaderingen synchroniseren met het video systeem.

Kenmerken:
• 10” touchscreen
• Full Duplex Speakertelefoon
• Wideband Audio
• Power over Ethernet

Contact met een specialist

Vragen?

Neem contact met ons op.

Wij zijn For Conference.
Wij helpen u graag!

For Conference is 24/7 beschikbaar voor vragen, support en advies. Als u het antwoord op uw vraag niet heeft gevonden, neem gerust contact met ons op. Zoekt u naar nieuwe manieren van communiceren, wilt u advies of heeft u een specifieke situatie, dan praten wij graag met u over de mogelijkheden.

CONTACT