Yealink hardware voor Microsoft Teams

Met Yealink kiest u voor een gecertificeerde partner van de Microsoft oplossingen. Voor het gebruik van een Teams room oplossing krijgt het systeem een eigen account. Voor gebruik van  Yealink in combinatie met Teams heeft u een Microsoft Meeting Room licentie nodig of een Microsoft E3 of E5 licentie.

De Yealink MVC serie is een alles-in-één videoconferencing systeem en is leverbaar in diverse modellen. Voor zowel de kleine vergaderkamer (huddle room), middelgrote en de grote vergaderruimte biedt Yealink een geschikte video-oplossing. De MVC-serie bestaat uit een touch console, content sharing unit, audio/video randapparatuur en een mini-PC. De MVC serie integreert volledig met Microsoft Teams.

Yealink MVC300

For Conference Yealink MVC300

De Yealink MVC300 Room System is een alles-in-één videoconference systeem voor kleine vergaderruimtes. De MVC300 bestaat uit een touch console, content sharing unit, audio/video randapparatuur en een mini-PC. Het videosysteem is volledig geïntegreerd met Microsoft Teams Rooms.

De MVC 300 bestaat uit een mini pc, de MTouch, de UVC30, de CP900 en de MShare. Samen vormen zij de perfecte bijna draadloze video oplossing voor kleine ruimtes. De mini pc vormt de basis van het systeem, waarop je de alle benodigde apparatuur al dan niet bekabeld aansluit.

Met de MTouch beheer je MVC300. Het display wordt geleverd inclusief voorgeïnstalleerde Teams app en Windows software met licentie. Hierdoor kun je een videoconferentie starten zonder dat je een touchscreen of laptop nodig hebt.

Iedere vergaderdeelnemer is voor zijn gesprekspartner haarscherp zichtbaar dankzij de Yealink UVC30 camera. Dankzij de Ultra HD 4k resolutie en de kijkhoek van 120°, is het net of je een face-to-face meeting houdt.

De Yealink CP900 is een draagbare speakerphone welke uitstekende audio produceert. De speakerphone heeft maar liefst zes ingebouwde 360° microfoons en kan met een opgeladen accu tot wel twaalf uur gebruikt worden.

Contact met een specialist

Yealink MVC500-Wireless

For Conference Yealink MVC500 Wireless

De Yealink MVC500 is de perfecte video-oplossing om vergaderingen te houden zonder dat iedereen fysiek aanwezig hoeft te zijn. Het systeem is uitgerust met een 5x optische zoom PTZ camera en ondersteunt de VC500 1080P / 60FPS voor video-oproepen. Verder beschikt het systeem over uitstekende video- en geluidstechniek.

De MVC500 is ontworpen voor middelgrote vergaderruimtes.
Het systeem werkt met Microsoft Teams Rooms. De MVC500 wordt geleverd inclusief mini pc, PTZ camera, soundbar, draadloze microfoons, touchbediening en content sharing unit.

Met de MTouch beheer je de MVC500. Het display wordt geleverd inclusief voorgeïnstalleerde Teams app en Windows software met licentie. Hierdoor kun je een videoconferentie starten zonder dat je een touchscreen of laptop nodig hebt.

De MVC500 biedt integratie met diverse toonaangevende cloud platforms zoals Yealink Cloud Management Service (VCMS), Yealink Meeting Server, StarLeaf, Pexip, Mind, Zoom en BlueJeans

Contact met een specialist

Vragen?

Neem contact met ons op.

Wij zijn For Conference.
Wij helpen u graag!

For Conference is 24/7 beschikbaar voor vragen, support en advies. Als u het antwoord op uw vraag niet heeft gevonden, neem gerust contact met ons op. Zoekt u naar nieuwe manieren van communiceren, wilt u advies of heeft u een specifieke situatie, dan praten wij graag met u over de mogelijkheden.

CONTACT